Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

«Βροχή» χειροκροτημάτων για τους Έλληνες διασώστες στην Κωνσταντινούπολη

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου, 2023

«Βροχή» χειροκροτημάτων περίμενε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.«Βροχή» χειροκροτημάτων για τους Έλληνες διασώστες στην Κωνσταντινούπολη | tovima.gr


«Βροχή» χειροκροτημάτων περίμενε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης την Τετάρτη, όπου βρέθηκε με σκοπό να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την χώρα μας, αφού πλέον είχε ολοκληρωθεί το έργο της όσον αφορά τους σεισμούς που έπληξαν την Τουρκία.

Πιο συγκεκριμένα, σε βίντεο, το οποίο μετέδωσε η τουρκική κρατική τηλεόραση κρατική τηλεόραση, φαίνεται η ελληνική αποστολή να μπαίνει στο αεροδρόμιο  υπό το συνεχές και έντονο χειροκρότημα, τόσο των υπαλλήλων του αεροδρομίου όσο και των παρευρισκομένων στο κτίριο των αναχωρήσεων.

Δείτε το βίντεο με την υποδοχή των Ελλήνων ηρώων

Το «ευχαριστώ» Μητσοτάκη για την προσφορά της ΕΜΑΚ

Παράλληλα, ρις ευχαριστίες του για την προσφορά της ΕΜΑΚ στον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία διατύπωσε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης , σε επίσκεψή του τις εγκαταστάσεις της Μονάδας στην Ελευσίνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Θέλω, λοιπόν, και πάλι να σας πω από καρδιάς ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και να θυμηθούμε όλοι μας τα τελευταία λόγια του Καζαντζάκη, ότι «είμαστε άνθρωποι μόνο όταν πραγματικά αισθανόμαστε τον πόνο του άλλου».

Εσείς αισθανθήκατε τον πόνο του άλλου σε πολύ δύσκολες συγκυρίες και μας κάνατε, όλες και όλους, εξαιρετικά υπερήφανους.

Από καρδιάς και πάλι, ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου