Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Σεισμός σε Τουρκία-Συρία: Η λίστα με τους νεκρούς μεγαλώνει, οι ελπίδες λιγοστεύουν, η οργή φουντώνει

 Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023


Ο αριθμός των νεκρών από τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε τη νότια Τουρκία και τη βόρεια Συρία ξεπέρασε τους 12.000 ενώ οι διασώστες συνεχίζουν να εργάζονται αδιάκοπα για τρίτο πλέον 24ωρο στα συντρίμμια ελπίζοντας στον εντοπισμό εγκλωβισμένων και γνωρίζοντας πως σταδιακά πλέον οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο μειώνονται δραματικά. Η δε οργή των ανθρώπων κυρίως στην Τουρκία φουντώνει και σήμερα ο Ταγίπ Ερντογάν που επισκέφθηκε το Καχραμανμαράς βρέθηκε αντιμέτωπος με αυτή και απάντησε στις επικρίσεις.

Ο απολογισμός των θυμάτων του σεισμού που έπληξε τη Δευτέρα την Τουρκία και τη Συρία ξεπέρασε τους 12.000 νεκρούς, σύμφωνα με τα νεότερα επίσημα στοιχεία από αξιωματούχους και γιατρούς.

Στις περιοχές της Συρίας που ελέγχονται από τις κυβερνητικές δυνάμεις, 1.262 άνθρωποι σκοτώθηκαν, και 1.730 στις περιοχές που ελέγχουν οι αντικαθεστωτικοί αντάρτες, σύμφωνα με την οργάνωση Λευκά Κράνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου