Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Πτώση Φάντομ: Οταν ο σμηναγός… χόρευε ζεϊμπέκικο

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023

Φίλος του αποχαιρέτησε τον άτυχο σμηναγό με λεβέντικο ζεϊμπέκικο


Βαρύ είναι το κλίμα στη Δράμα καθώς αύριο στις 12 το μεσημέρι είναι η κηδεία του έτερου πιλότου του μοιραίου F-4 Phantom που κατέπεσε τη Δευτέρα στην Ανδραβίδα, του σμηναγού, Ευστάθιου Τσιτλακίδη.

Οι γονείς οι φίλοι και τα αδέλφια του είναι συντετριμμένοι.

Ένας φίλος του ανέβασε στα social media βίντεο που φαίνεται ο νεαρός να χορεύει ζεϊμπέκικο.

Συγκλονισμένοι οι συγχωριανοί του

Στο Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είχαν μιλήσει οι συγχωριανοί του αδικοχαμένου σμηναγού και είχα αναφερθεί στον δικό τους Στάθη, που τελευταίο καιρό ήταν πολύ ευτυχισμένος, καθώς είχε αρραβωνιαστεί τη σύντροφό του κι ετοιμαζόταν να αποκτήσει οικογένεια.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολη ημέρα και για την οικογένειά του και για εμάς εδώ και μας έχει πιάσει μία θλίψη όπως όλη η Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Ο Στάθης ήταν το καλύτερο παιδί. Άριστος μαθητής, πάντα χαμογελαστός και καλοσυνάτος. Το όνειρό του ήταν να γίνει πιλότος, αυτό ήθελε να κάνει, ήθελε να πετάξει ψηλά»,  είπε ο πρόεδρος της κοινότητας Γρανίτη, Χαράλπαμπος Παϊσίδης.

«Όλοι θα ήθελαν να έχουν ένα παιδί σαν τον Στάθη, να είναι περήφανοι. Η επιλογή του ήταν να γίνει πιλότος. Ήταν άριστος μαθητής, μπορούσε να πάει σε όποια σχολή ήθελε, όμως εκείνος ήθελε να γίνει πιλότος. Ετοιμαζόταν να κάνει οικογένεια, δυστυχώς δεν πρόλαβε», είπε ένας φίλος της οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου