Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Με επιτυχία η Αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών και Τρισάγιο για όσους έφυγαν από τον Πανηλειακό Σύλλογο Βοστώνης

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου, 2023

Τέσσερεις ήταν οι ιερείς που συμμετείχαν.  Το έθιμο συνεχίστηκε και μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης συμμετείχαν στην καθιερωμένη Αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών του Συλλόγου και των οικογενειών των αλλά και με το Τρισάγιο μνημόνευσαν όλα τα μέλη που έφυγαν από τη ζωή.

Πρώτα έγινε το Τρισάγιο όπου το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Βασίλειο Καυκά μνημόνευσαν τα μέλη που έφυγαν:

  

Ελένη, Γιάννης, Γιάννης, Ναπολέων, Στέλλα, Ευανθία, πρεσβυτέρα Ελένη, Δήμητρα, Γιώργος, Παναγιώτης, Παναγιώτης, Μαρία, Μαρία, Γεώργιος, Σοφία, Καλλιόπη, Θεόδωρος, Παναγιώτης, Ευάγγελος, Ευάγγελος, Κωνσταντίνος, Ελευθερία, Ιωάννα, Μαρία, Δημοσθένης, Παύλος, Ιωάννης, Δημήτριος…  Αιωνία τους η Μνήμη.


Ακολούθησε η αρτοκλασία υπέρ υγείας των εν ενεργεία μελών και των οικογενειών των.  
Ακολούθησε μεσημεριανό φαγητό όπου τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν πηγαίνουν στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης στο τμήμα για τα Καρδιοπαθή Ελληνόπουλα.

Στη συνέχεια έγινε συμβούλιο όπου έγινε αναφορά από τον Πρόεδρο και ακολούθησε οικονομικός απολογισμός από τον Ταμία κ. Γεώργιο Παναγουλόπουλο.

Μία από τις αποφάσεις που πάρθηκαν από την ολομέλεια είναι όπως γίνει συνάντηση την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου με θέμα Νέα Μέλη.

Τον συντονισμό είχε αναλάβει το ζεύγος Γεώργιου Παναγουλόπουλου.  Συγχαρητήρια, και του χρόνου με υγεία.

Photos: YPaul

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου