Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Παύλος Γλύξμπουργκ: Η απάντηση για το αν θα ιδρύσει κόμμα

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, 2023

Παύλος Γλύξμπουργκ: Η απάντηση για το αν θα ιδρύσει κόμμα | tovima.gr

Ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για πρώτη φόρα ξεκαθαρίζει την κατάσταση.


Θέση αναφορικά με την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό στη χώρα, η οποία θέλει τον ίδιο να εγκαθίσταται μόνιμα στην Ελλάδα με σκοπό να ιδρύσει κόμμα και να πολιτευθεί, παίρνει ο Παύλος Γλύξμπουργκ.

Συγκεκριμένα σε επικοινωνία που είχε το MEGA με το περιβάλλον του πρίγκιπα Παύλου, διαψεύδεται κατηγορηματικά οποιαδήποτε ενασχόλησή του με την πολιτική.

«Διαψεύδεται κατηγορηματικά κάθε σενάριο για ανάμειξη του Παύλου στην πολιτική. Δεν πρόκειται ούτε να ιδρύσει κόμμα, ούτε να βρίσκεται πίσω από κάποιο άλλο. Η αρχή της οικογένειας συνολικά, είναι πως δεν είναι δυνατόν ο Παύλος ή οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειας, να εκπροσωπεί μόνο ένα κομμάτι του λαού. Αυτό θα συνέβαινε με την ίδρυση ενός κόμματος ή ενός πολιτικού φορέα, κάτι που κανείς δεν επιθυμεί», ανέφεραν αρχικά τα άτομα από το στενό περιβάλλον του πρωτότοκου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ο Παύλος Γλύξμπουργκ να αγοράσει κάποιο ακίνητο στην Ελλάδα με απώτερο σκοπό τη μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα μας, οι συγκεκριμένες πηγές ανέφεραν:

«Έχουν γίνει διάφορες προτάσεις για αγορά ακινήτου και ο Παύλος θα αποφασίσει. Η αγορά ακινήτου όμως δε θα πρέπει να συνδεθεί με την προοπτική της μόνιμης εγκατάστασης στη χώρα. Ο Παύλος θέλει να βρίσκεται πιο κοντά στην Ελλάδα ως αρχηγός της οικογένειας και θέλει να έχει μια μόνιμη βάση όταν έρχεται με την οικογένειά του». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου