Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Τέως βασιλιάς: Παρασκήνιο πριν την επιστροφή του Παύλου στην Ελλάδα

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

Τέως βασιλιάς: Παρασκήνιο πριν την επιστροφή του Παύλου στην Ελλάδα | tovima.gr

Οι συζητήσεις για την αγορά ακινήτου στην Ηρώδου Αττικού και στις Σπέτσες και οι πιέσεις στον πρωτότοκο γιο του τέως βασιλιά.


Οι συζητήσεις για την αγορά ακινήτου στην Ηρώδου Αττικού και στις Σπέτσες είναι το ένα σκέλος των όσων αναφέρονται τις τελευταίες μέρες για τον Παύλο, πρωτότοκο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Το άλλο, έχει να κάνει με τις εισηγήσεις ορισμένων για κάθοδό του στην πολιτική, που τις τελευταίες μέρες είναι όλο και περισσότερες.

Ο υπεύθυνος των εκδόσεων «Στέμμα», Κωνσταντίνος Λουκάς, λέει ότι την ερχόμενη Κυριακή θα στείλει προσωπική επιστολή στον μεγαλύτερο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, μέσα από την οποία θα τον ενημερώνει για την ισχυρή θέληση, όπως τονίζει, μιας σειράς ανθρώπων, που ευελπιστούν είτε να δουν τον ίδιο τον Παύλο να αναμειγνύεται με τα πολιτικά στην Ελλάδα, είτε να δώσει το χρίσμα για τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα, χωρίς ο ίδιος να συμμετέχει.

«Ο Παύλος να μπει επικεφαλής ενός κόμματος ή ο Νικόλαος. Ή να έδιναν έγκριση σε κάποιον να ηγηθεί ενός κόμματος».

Όπως λέει ο κ. Λουκάς, το στενό περιβάλλον του Παύλου ενημερώνεται διαρκώς για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, αλλά όλοι παραπέμπουν στον ίδιο, που θα πάρει την τελική του απόφαση.

«Θεωρώ ότι με τη δημιουργία ενός κόμματος θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένας μοχλός πίεσης για τον σεβασμό της ιστορικότητας. Το ότι θα στείλω μια επιστολή, δε σημαίνει κάτι. Το κάνω συχνά για να διαφωνώ ή να συμφωνώ με κάποια πράγματα ή για κάτι το οποίο σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να γίνει».

Και συμπληρώνει:

«Η επιστολή θα συγκεντρώνει και το τι έχω εισπράξει από τον κόσμο, από σωματεία, από πανεπιστημιακούς καθηγητές. Θα αφορά ένα σύνολο εντυπώσεων του κόσμου».

Καλά πληροφορημένες πηγές ξεκαθαρίζουν στο LIVE NEWS πως το ενδιαφέρον για αγορά ακινήτου στην Αθήνα, δεν πρέπει να οδηγεί σε δεύτερες σκέψεις.

Δε θα επιστρέψουν στην Ελλάδα

28 χρόνια μετά από τις δηλώσεις για την επιστροφή τους στην Ελλάδα, λίγο πριν το γάμο τους στο Λονδίνο, Παύλος και Μαρί Σαντάλ μπορούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα μόνιμα, αλλά όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δε θα συμβεί.

Το ακίνητο που ψάχνουν θα εξυπηρετεί τις ανάγκες τους, όταν επισκέπτονται την Ελλάδα και φυσικά αυτό θα πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές της οικογένειας. 

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου