Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Έφυγε σε ηλικία 88 ετών ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Φρανσίσκο Ραμπανέδα Κουέρβο, γνωστός παγκοσμίως ως Paco Rabanne.

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Paco Rabanne | tovima.gr

Ο ισπανικής καταγωγής, θρυλικός σχεδιαστής μόδας άφησε την τελευταία του πνοή στο Portsall της Γαλλίας, σε ηλικία 88 ετών.

O εμβληματικός σχεδιαστής από την Ισπανία ταυτίστηκε με την «διαστημική» αισθητική, το Space Glam των 60’s αλλά και την αρωματοποιία.

Tα αρώματα με την υπογραφή του σημείωσαν και σημειώνουν τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως και με ιδιαίτερη, μάλιστα, επιτυχία στην Ελλάδα.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από τον ισπανικό όμιλο Puig, υπό την αιγίδα του οποίου βρίσκεται ο οίκος μόδας Paco Rabanne και η επιχείρηση αρωμάτων.

«Είμαι βαθιά λυπημένος για τον θάνατο του κυρίου Πάκο Ραμπάν», δήλωσε σχετικά ο Marc Puig, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Puig.

Αντίστοιχα και ο José Manuel Albesa, πρόεδρος του τμήματος μόδας και ομορφιάς της Puig: «Ποιος άλλος θα μπορούσε να κάνει τις μοντέρνες Παριζιάνες να φωνάζουν για φορέματα από πλαστικό και μέταλλο; Ποιος άλλος εκτός από τον Paco Rabanne θα μπορούσε να φανταστεί ένα άρωμα με το όνομα Calandre – η λέξη σημαίνει «σχάρα αυτοκινήτου», ξέρετε – και να το μετατρέψει σε σύμβολο της σύγχρονης θηλυκότητας;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου