Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Τεντόγλου: «Πέταξε» στα 8.41μ. – Εχει ξανά την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο

 Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, 2023

Τεντόγλου: «Πέταξε» στα 8.41μ. – Εχει ξανά την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο | tovima.gr

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης «απάντησε», την ίδια μέρα, σ’ εκείνους που του αφαίρεσαν την επίδοση 8.40μ και με άλμα στα 8.41μ. έχει ξανά την κορυφαία επίδοση στον κόσμο


Ηαπόφαση της world atlhetics να «ακυρώσει» την μεγάλη επίδοση του Μίλτου Τεντόγλου στο Τορούν λόγω… χρώματος παπουτσιών τρέλανε όλο τον κόσμο.

Κι επειδή ο Τεντόγλου είναι ο κορυφαίος άλτης μήκους στον πλανήτη και μάλιστα με διαφορά, είπε να «τρελάνει» κι αυτός με την σειρά του, όλους όσοι βάλθηκαν να του στερήσουν αυτό το πολύ μεγάλο άλμα.

«Δεν με νοιάζει ένα άλμα στα 8.40μ. γιατί μπορώ να κάνω ένα ανάλογο όποτε θέλω» είχε δηλώσει σήμερα το πρωί ο Έλληνας Ολυμπιονίκης και λίγο αργότερα, για την ακρίβεια μερικές ώρες αργότερα, επιβεβαίωσε ότι είναι σε θέση να κάνει πράξη όσα υπόσχεται.

Η κορυφαία επίδοση στον κόσμο είναι λοιπόν ξανά στα… χέρια του τεράστιου Τεντόγλου, ο οποίος το’ πε και το’ κανε.

Με άλμα στα 8.41 μ. έδειξε σε όλο τον κόσμο ότι μπορεί να «πετάξει» ακόμα κι έξω από το… σκάμμα αν χρειαστεί, γιατί πολύ απλά είναι ο κορυφαίος στο αγώνισμα του.

Με αποδείξεις κι όχι με λόγια και έναν πόντο παραπάνω.

Θα πρέπει μάλιστα εδώ να σημειωθεί πως ο Έλληνας Ολυμπιονίκης είχε κι άλλα μεγάλα άλματα καθώς έκανε αρχικά 8.32μ.  συνέχισε με 8.37μ. στη δεύτερη προσπάθεια ενώ στην τρίτη έκανε 8.36μ. Στην τέταρτη προσπάθεια πέτυχε το 8.41μ. και φυσικά έχει κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος.

Η συγκεκριμένη επίδοση του Τεντόγλου έγινε σε μίτινγκ στο Λιεβέν και δεν χωρά αμφιβολία πως ο Μίλτος, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σ’ εκείνους που ακύρωσαν όχι μόνο την επίδοσή του, αλλά και κάθε έννοια λογικής.

Πως αλλιώς να χαρακτηρίσει κάποιος την σχετική απόφαση που έκανε λόγο για ακύρωση του άλματος λόγω… χρώματος παπουτσιών.

Ο Τεντόγλου όμως δεν καταλαβαίνει από τέτοιου είδους ανάλγητες ενέργειες και φρόντισε να κάνει αυτό που για τον ίδιο φαντάζει εύκολο.

Να επαναλάβει μια τόσο μεγάλη επίδοση και να γίνει ξανά πρώτο θέμα στον παγκόσμιο στίβο, καθώς όλα τα φώτα είναι και πάλι στραμμένα στον κορυφαίο άλτη του κόσμου.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Τεντόγλου πείσμωσε με τα όσα έγιναν σήμερα το πρωί, μαθαίνοντας για την απόφαση της world athletics, κάτι που άλλωστε φάνηκε και από την ανάρτηση που έκανε ο Έλληνας πρωταθλητής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τώρα το ενδιαφέρον εστιάζεται στο… χρώμα παπουτσιών που φορούσε ο Τεντόγλου στον αγώνα του Λονδίνου.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου