Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 73-93: – όνειρο στην Πόλη

  Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου, 2023

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 73-93: Ολυμπιακάρα – όνειρο στην Πόλη (του) | tovima.gr

Με μια καταπληκτική εμφάνιση, σε άμυνα κι επίθεση, ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη με 93-73 για την 22η αγωνιστική της Euroleague και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.


Παίζοντας ολοκληρωτικό μπάσκετ για σχεδόν τρεις περιόδους, ο Ολυμπιακός διέλυσε τη Φενέρμπαχτσε με 93-73 στην… αγαπημένη του Κωνσταντινούπολη, για την 22η αγωνιστική της Euroleague και πέτυχε την 15η νίκη του στη διοργάνωση.

Μεγάλη εμφάνιση σε άμυνα κι επίθεση από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που από το πρώτο λεπτό έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ.

Σε μια βραδιά που οι νταμπλούχοι Ελλάδος δεν είχαν τον κορυφαίο τους δημιουργό κι έναν πολύτιμο σκόρερ, τους Σλούκα και Πίτερς, αναδείχθηκαν για ακόμα μία φορά πολλοί πρωταγωνιστές, με κορυφαίους τους Κάνααν (20π.) και Παπανικολάου (21π.), σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Λαρεντζάκης (11π.) και ΜακΚίσικ (12π.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου