Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Υποκλοπές: Με 5 εκατ. ευρώ μπορείς να ακούς τα πάντα

  Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, 2023

Υποκλοπές: Με 5 εκατ. ευρώ μπορείς να ακούς τα πάντα | tovima.gr

Predator vs pegasus: Ποιο είναι πιο σατανικό

Ανοίγουν στόματα για τις υποκλοπές στην Κύπρο μετά τις εκλογές, το οποίο θυμίζω ότι από την Κύπρο ξεκίνησε για να έρθει στην Ελλάδα, όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Αφού πρώτα η Intellexa για να πείσει την Ελεγκτική Υπηρεσία τη Κύπρου ώστε να εγκρίνει το Predator, έκανε επίδειξη των «διαβολικών» μηχανημάτων της, ήρθε και η σειρά του Pegasus να κάνει επίδειξη. Ε, αυτό το μηχάνημα αποδείχθηκε πιο «σατανικό», αφού για να «μολυνθεί» ένα τηλέφωνο δεν χρειαζόταν το δόλωμα ενός SMS.

Απλώς το μηχάνημα κυκλοφορούσε στο δρόμο και μπορούσε να εγκλωβίσει όποιο τηλέφωνο ήθελε ο κάτοχος του μηχανήματος σε απόσταση 500 μέτρων χωρίς κανείς να το αντιληφθεί.

Είπαν ότι όλο το πακέτο το πωλούν προς 5 εκατ. ευρώ και στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται τα μηχανήματα, η εκπαίδευση προσωπικού, η βιβλιογραφία (είχαν και βιβλιογραφία βλέπετε) και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Και για να γίνουν πιο πειστικοί, όπως μου το μετέφεραν από την Λευκωσία, είπαν στους Κυπρίους ότι τα μηχανήματα αυτά είναι ιδανικά για… κατασκοπεία. Μόνον που δεν διευκρίνισαν ποιος θέλουν να κατασκοπεύουν.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου