Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Θα πέσει στην 5η κατηγορία η Μάντσεστερ Σίτι; – Όλα τα σενάρια

  Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023

Θα πέσει στην 5η κατηγορία η Μάντσεστερ Σίτι; – Όλα τα σενάρια | tovima.gr

Εφιαλτικά τα σενάρια για το μέλλον της Μάντσεστερ Σίτi


Η Μάντσεστερ Σίτι είναι με την πλάτη στον τοίχο, άλλη μια φορά σχετικά με οικονομικά δεδομένα, που ενδέχεται να τις προκαλέσει τεράστια ζημιά και να της στερήσει ακόμη και όσα έχει πετύχει την τελευταία δεκαετία. Από τη Δευτέρα (6/2) έχει ξεσπάσει ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα με τους ιδιοκτήτες της αγγλικής ομάδας να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σχετική έρευνα των αγγλικών αρχών που κράτησε λίγο παραπάνω από πέντε χρόνια έδειξε ότι πολλά από τα «καθαρά» χρήματα που είχαν λαμβάνειν στα ταμεία τους και τα παρουσίαζαν ως χρήματα από συμφωνίες με χορηγούς μόνο τέτοια δεν ήταν. Έτσι, παρουσιάζονταν αλλά ήταν στην ουσία από την τσέπη των σεΐχηδων του συλλόγου!

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μπροστά σε μία σοβαρή απειλή: σύμφωνα με όλα όσα γράφονται στον αγγλικό Τύπο μπορεί να χάσει μερικούς βαθμούς από τη φετινή κούρσα της στο πρωτάθλημα, μέχρι και κάποια πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει.

Μάλιστα, υπάρχει ο κίνδυνος μέχρι και να αποβληθεί η Σίτι από την Premier League! Σε τέτοια περίπτωση δεν είναι εγγυημένη η συμμετοχή της στην English Football League, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Telegraph.

Η EFL έχει στις τάξεις την Championship, τη League One και τη League Two (ήτοι τη δεύτερη, την τρίτη και την τέταρτη εθνική κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου) και στο φορμάτ της περιλαμβάνει 72 ομάδες και δεν μπορεί να χωρέσει παραπάνω.

Γι’ αυτό, αν η Μάντσεστερ Σίτι αποβληθεί από την Premier League, δεν θα υπάρχει τρόπος να «χωρέσει» σε κάποια από τις πρώτες τέσσερις κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου, με συνέπεια να υποβιβαστεί στην 5η τη τάξει κατηγορία που είναι η National League!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου