Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

Ινδία – Toyota: Φόβοι για παραβίαση προσωπικών δεδομένων πελατών

 Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου, 2023

Το πρόβλημα εντοπίστηκε στην κοινοπραξία της Toyota με τον ινδικό όμιλο Kirloskar Group

Ινδία – Toyota: Φόβοι για παραβίαση προσωπικών δεδομένων πελατών

Στην αποκάλυψη ορισμένων προσωπικών δεδομένων στοιχείων πελατών της μπορεί να έχει οδηγήσει μια παραβίαση δεδομένων στην Toyota Motor της Ινδίας, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία την Κυριακή.

Η Toyota India προέβη στην ενημέρωση των αρμόδιων αρχών της χώρας σχετικά με αυτή την παραβίαση δεδομένων στην Toyota Kirloskar Motor, μια κοινοπραξία της Toyota με τον ινδικό όμιλο Kirloskar Group.

«Η Toyota Kirloskar Motor έχει ειδοποιηθεί από έναν από τους παρόχους υπηρεσιών της για ένα περιστατικό που θα μπορούσε να είχε εκθέσει προσωπικά δεδομένα ορισμένων πελατών της TKM στο διαδίκτυο», ανέφερε η TKM σε ανακοίνωσή της που εστάλη μέσω email χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με το μέγεθος της παραβίασης δεδομένων ή τον αριθμό των πελατών της αυτοκινητοβιομηχανίας που επηρεάζονται.

Υπενθυμίζεται ότι σε ένα ανάλογο περιστατικό στην υπηρεσία T-Connect της Toyota Motor είχε οδηγήσει στη διαρροή σχεδόν 300.000 προσωπικών δεδομένων πελατών, τον περασμένο Οκτώβριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου