Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Η Euroleague είναι έτοιμη να κινηθεί στα πρότυπα του ΝΒΑ

 Κυριακή, 22 Ιανουαρίου, 2023

Στα πρότυπα του ΝΒΑ η Euroleague: «Έτσι θα χωριστούν οι ομάδες, αν επιλεγεί format Ανατολής – Δύσης» | tovima.gr

Η Euroleague είναι έτοιμη να κινηθεί στα πρότυπα του ΝΒΑ, με δυο ομίλους (Ανατολή-Δύση) και περισσότερες ομάδες. Τι είπε ο Ντονάτας Ουρμπόνας…

ΗEuroleague θέλει να λειτουργήσει όλο και περισσότερο στα πρότυπα του ΝΒΑ σε όλους τους τομείς και για αυτό τον λόγο προσπαθεί να εντάξει πιο πολλές ομάδες, αλλά και να αλλάξει το format της διοργάνωσης αν αυτό είναι εφικτό.

Ο στόχος είναι να χωριστεί σε δυο ομίλους όπως συμβαίνει και στις ΗΠΑ, με περισσότερα ματς κανονικής διάρκειας, αλλά και play off, με το πλάνο να υπάρχει και τον Ντονάτας Ουρμπόνας να αποκαλύπτει τον τρόπο που θα γίνουν οι δυο ξεχωριστεί όμιλοι.

Παράλληλα, ο Ουρμπόνας κατονόμασε και τις ομάδες που θα απαρτίζουν τον όμιλο της Ανατολής και τον όμιλο της Δύσης, εφόσον τελικά επιλεγεί η λύση αυτού του διαχωρισμού από την Euroleague μετά την προσθήκη νέων ομάδων.

Αναλυτικά η δήλωση του Ουρμπόνας:

«Θα τοποθετήσω τις ομάδες σε Δύση και Ανατολή, για να έχουμε καλύτερη εικόνα. Γεωγραφικά, στη Δύση θα πάνε η Ρεάλ, η Μπασκόνια, η Μπαρτσελόνα, η Βαλένθια, η Βιλερμπάν, η Μονακό, η Παρί, οι Λόντον Λάιονς, η Αρμάνι Μιλάνο και η Βίρτους Μπολόνια», δήλωσε ο Λιθουανός δημοσιογράφος μιλώντας στο «Urbonus» podcast.

«Στη Ανατολή θα βρίσκονται η Ζαλγκίρις, ο Ερυθρός Αστέρας, η Παρτιζάν, η Εφές, η Φενέρμπαχτσε, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η Άλμπα και η Μπάγερν Μονάχου», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου