Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Στη ΜΕΘ ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος – Επιδεινώθηκε σημαντικά η υγεία του

   Κυριακή, 8 Ιανουαρίου, 2023

ΑΘΗΝΑ. Σοβαρά προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει εδώ και καιρό ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με την κατάστασή του να παρουσιάζει σοβαρή επιδείνωση τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά το οξύ εγκεφαλικό που φέρεται να υπέστη. Ο ίδιος νοσηλεύεται σε ιδιαιτέρως κρίσιμη, σύμφωνα με πληροφορίες, κατάσταση στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία».
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο 82χρονος ασθενής βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία» και, αν και δεν είναι διασωληνωμένος, η επαφή του με του περιβάλλον είναι πολύ περιορισμένη.

Μόλις την περασμένη άνοιξη ο τέως βασιλιάς με τη σύζυγό του, Αννα – Μαρία, είχαν μετακομίσει στο Κολωνάκι από το Πόρτο Χέλι, προκειμένου ο ίδιος να παρακολουθείται από τους γιατρούς του και να βρίσκεται κοντά στο ιδιωτικό νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλεύεται.

Ουκ ολίγες υπήρξαν οι περιπέτειες υγείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τα τελευταία χρόνια. Λίγο καιρό πριν την παρούσα επιδείνωσή του είχε νοσήσει και με κορωνοϊό. Υπενθυμίζεται ότι από κορωνοϊό είχε προσβληθεί και τον Ιανουάριο του 2022, ενώ τον Δεκέμβριο του 2021 είχε πάλι εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πνευμονία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τότε είχε έρθει εκτάκτως στην Αθήνα και η αδερφή του βασίλισσα Σοφία, καθώς ανησυχούσε για την υγεία του.

Στο πλευρό του σύσσωμη η οικογένεια

Σύμφωνα με πληροφορίες, σύσσωμη η οικογένειά του βρίσκεται στο πλευρό του. Τα παιδιά του, κατέφθασαν εκτάκτως στην ελληνική πρωτεύουσα από τις χώρες του εξωτερικού όπου διαμένουν, ενώ επρόκειτο να έλθουν στη χώρα και οι αδελφές του, Σοφία και Ειρήνη, από την Ισπανία.

Στο μέτρο του επιτρεπτού, κατά τις ώρες του επισκεπτηρίου της ΜΕΘ, η σύζυγός του, Αννα – Μαρία, και τα παιδιά τους βρίσκονται διαρκώς κοντά του σε καθημερινή βάση.

Εμφανώς καταβεβλημένος στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις

Εμφανής ήταν η επιδείνωση της υγείας του και στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του. Μόλις τον περασμένο Οκτώβριο, στην πιο πρόσφατη εξ αυτών, όπου ο ίδιος είχε βγει με τις αδερφές και τη σύζυγό του να γευματίσουν στο κέντρο της Αθήνας, η κατάπτωση ήταν φανερή, με τον τέως βασιλιά να εμφανίζεται τότε σε φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, όντας στο αναπηρικό καροτσάκι, µε ρινικούς καθετήρες, απαραίτητους για οξυγονοθεραπεία.

ertnews, in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου