Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Βορίδης: Δεν θα αλλάξει ο νόμος για την ψήφο των Ομογενών – Δομικό ελάττωμα λόγω συμβιβασμών με Αριστερά

 Σάββατο, 7 Ιανουαρίου, 2023

ΑΘΗΝΑ. Ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, απέκλεισε την αλλαγή του εκλογικού νόμου για την εκλογή των βουλευτών της ομογένειας στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. «Είναι δομικό ελάττωμα του νόμου, απόρροια των συμβιβασμών που κάναμε με την Αριστερά για να έχουμε έναν νόμο» είπε, ενώ σχολίασε μάλιστα το γεγονός ότι θα εκλεγούν τρεις βουλευτές από περίπου 3.000 μόλις ψηφοφόρους από την ομογένεια.

Ο κ. Βορίδης σχολιάζοντας όσα έχει πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για εκλογές τον Απρίλιο, τόνισε ότι ο πρωθυπουργός «ουσιαστικά είπε ότι οι εκλογές είναι μετά τον Απρίλιο» και πρόσθεσε ότι η διάλυση της Βουλής για να έχουμε εκλογές τον Απρίλιο πρέπει να γίνει αρχές με μέσα Μαρτίου, το αργότερο.

Μεταξύ άλλων, επί των αιτιάσεων του ΣΥΡΙΖΑ ότι η ΝΔ είναι κόμμα διαφθοράς, με αφορμή τις υποθέσεις Πάτση και Χειμάρα, ο κ. Βορίδης απάντησε: «Το να ακούω τον ΣΥΡΙΖΑ να μιλά για θέματα ηθικής τάξεως νομίζω πως ξεπερνάμε τον εαυτό μας», σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δύο υπουργούς του στο Ειδικό Δικαστήριο που κατηγορούνται για κακουργήματα και τους έχει ακόμη μέλη του. Τόνισε δε ότι ο Μητσοτάκης τους απέπεμψε αμέσως, εν αντιθέσει με τον Αλέξη Τσίπρα που αναμένει τις αποφάσεις του Ειδικού Δικαστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου