Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Πρίγκιπας Χάρι: «Τρολάρει» τη μοναρχία μαζί με τον Τομ Χανκς σε νέα του συνέντευξη

  Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου, 2023

Ο πρίγκιπας Χάρι έδωσε μία ακόμα συνέντευξη, με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του «Spare».

Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε στην Βρετανία η εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι σε αμερικανικό talk show και η υποδοχή που του επιφύλαξαν, σατιρίζοντας τις φανφάρες της μοναρχίας.

H συνέντευξη, με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του «Spare». Βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Late Night», με την έναρξη να είναι εντυπωσιακή.

Υπό τους ήχους βασιλικής φανφάρας, με στρωμένο κόκκινο χαλί, κόκκινα ροδοπέταλα και καυστικό χιούμορ, ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε στην εκπομπή «Late Show» του Στίβεν Κόλμπερτ.

Κερασάκι στην πριγκιπική εμφάνιση ήταν η παρουσία και του διάσημου Αμερικανού ηθοποιού, Τομ Χανκς, στο εναρκτήριο σκετς. 

«Αν ζούσε η μητέρα μου δεν θα φτάναμε μέχρι εδώ»

Ο «έκπτωτος» πρίγκιπας μίλησε στο αμερικανικό κοινό για τα όσα περιγράφει στο βιβλίο του, που στα ελληνικά κυκλοφορεί με τον τίτλο «Ρεζέρβα», το οποίο διατίθεται από το Shopflix.

Ξεχωριστή θέση στη συνέντευξη είχαν οι διαπληκτισμοί που έφτασαν μέχρι και τη χειροδικία με τον αδελφό του, διάδοχο του θρόνου, Ουίλιαμ, ο οποίος τον άρπαξε και τον έριξε κάτω.

– Τι ήταν αυτό το μενταγιόν που σου έσπασε;

– Αυτό εδώ. Το έφτιαξα.

– Τι είναι;

– Έχει πάνω τα καρδιογραφήματα των παιδιών μου, μου τα χάρισε η γυναίκα μου. Και ένας φίλος από την Μποτσουάνα μου έφτιαξε αυτό εδώ, με τα μάτια της τίγρης στο κέντρο.

– Αν ζούσε η μητέρα σου, σκέφτεσαι πώς θα αντιδρούσε σε όλα αυτά;

– Δεν θα φτάναμε μέχρι εδώ.

– Πες μου για αυτό.

– Δεν θα φτάναμε. Δεν ξέρω πού…

– Υπήρχε ήδη κρίση στην οικογένειά σου, διχασμός. Την κυνηγούσαν.

– Είναι αδύνατο να πω πού θα βρισκόμασταν τώρα, πώς θα ήταν οι σχέσεις. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα υπήρχε τόση απόσταση με τον αδελφό μου.

Οι ευχαριστίες στην αμερικανική κοινωνία

Στην περίπου 40 λεπτών συνέντευξή του, ο Χάρι δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την αμερικανική κοινωνία και την κοινή γνώμη, που έχει αγκαλιάσει τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του.

«Έχουμε δημιουργήσει μία φανταστική ζωή εδώ στην Καλιφόρνια, η οποία παρεμπιπτόντως είναι όμορφη. Και η Αμερική είναι ένα φανταστικό μέρος για να ζει κανείς».

Ο βρετανικός Τύπος, σχεδόν στο σύνολό του, για ακόμη μία φορά αντέδρασε έντονα στη νέα συνέντευξη του Χάρι, φτάνοντας στο σημείο μάλιστα να ζητήσει δηκτικά από τους Αμερικανούς να τον… «κρατήσουν για πάντα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου