Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Ηθικά πλεονεκτήματα

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου, 2023

Η γραμματέας του Χρήστου του Καλογρίτσα, του εργολάβου που είχε ταυτιστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ όσο κανείς άλλος, κατέθεσε ενόρκως στο δικαστήριο ότι από το γραφείο του έφευγαν φάκελοι με χρήματα που κατέληγαν στα γραφεία του κόμματος της Αριστεράς και της… Προόδου στην πλατεία Κουμουνδούρου. Δεν τα είπε κάποιος τυχαίος. Ούτε τα είπε σε κανέναν καφενέ, εκεί όπου συνήθως τα στελέχη της αριστεράς ασκούνται στον αέναο διάλογο χωρίς νόημα. Ούτε τα κατέθεσε κάποιος δήθεν «προστατευόμενος» μάρτυρας με κουκούλα όπως έγινε στην περίπτωση της Νovartis που με άτσαλο τρόπο είχε πάει να στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για να απαλλαγεί από τους πολιτικούς του αντιπάλους. Τα κατέθεσε κάποιο πρόσωπο με ονοματεπώνυμο (την λένε Ευθαλία Διαμαντή και μάλιστα πήρε όρκο για αυτά που είπε. Και όμως δεν βλέπω να ανοίγει μύτη. Ο Νίκος ο Παππάς μάλιστα που είναι κατηγορούμενος στο Ειδικό Δικαστήριο είχε το θράσος να κινηθεί νομικά κατά της μάρτυρα. Φανταστείτε μόνο οι καταγγελλόμενοι να ήταν δεξιοί. Να υπήρχε ας πούμε μάρτυρας που με το όνομα και το επώνυμό μου να έλεγε ότι για το γραφείο π.χ. του Αδωνι Γεωργιάδη έφευγαν σακούλες με χρήματα. Ο θόρυβος που θα σήκωναν θα ήταν άνευ προηγουμένου. Τώρα απλά προτάσσουμε το ηθικό πλεονέκτημα και είναι όλα καλά.

Υ.Γ.: Εξαγριώθηκε εν τω μεταξύ ο Καλογρίτσας με την αγωγή του Παππά και τον απειλεί με νέες αποκαλύψεις. Προσωπικά δίνω ό,τι έχω και δεν έχω για να μάθω για ποιο λόγο τα έσπασαν οι άλλοτε κολλητοί και συνεταίροι.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου