Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Επιδεινώθηκε η υγεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, απαισιόδοξοι οι γιατροί

 Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου, 2023

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Επιδεινώθηκε η υγεία του, απαισιόδοξοι οι γιατροί | tovima.gr

Για σοβαρή επιδείνωση της υγείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, που τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, μιλούν οι πληροφορίες.


Σοβαρά προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει εδώ και καιρό ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος. Τον τελευταίο χρόνο έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές με διαφορετική αιτία κάθε φορά, ενώ έχει νοσήσει και με κοροναϊό, γεγονός που δεδομένης της κλονισμένης υγείας του, λειτούργησε πολύ επιβαρυντικά.  Στην Αθήνα έφτασε η βασίλισσα Σοφία (αδελφή του) για να επισκεφθεί τον Κωνσταντίνο.

Ο τέως βασιλιάς νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στο Υγεία. Μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, αφού προηγουμένως είχε νοσηλευτεί με κοροναϊό στο νοσοκομείο Αττικόν.

Σημειώνεται ότι από κοροναϊό είχε προσβληθεί και τον Ιανουάριο του 2022, ενώ τον Δεκέμβριο του 2021 είχε πάλι εισαχθεί στο νοσοκομείο με πνευμονία. Μάλιστα τότε είχε έρθει εσπευσμένα στην Αθήνα και η αδερφή του βασίλισσα Σοφία, ακριβώς γιατί ανησυχούσε για την υγεία του.

Φανερά καταβεβλημένος

Η επιδείνωση της υγείας του ήταν φανερή στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του με πιο πρόσφατη αυτήν τον Οκτώβριο του 2022, οπότε είχε βγει με τις αδερφές του Σοφία και Ειρήνη, και τη σύζυγό του Αννα – Μαρία για φαγητό στο κέντρο της Αθήνας. 

Ο τέως βασιλιάς, στο αναπηρικό καροτσάκι, µε ρινικούς καθετήρες, απαραίτητους για οξυγονοθεραπεία, µιλούσε ήρεµα και σταθερά στους οικείους του.

 

Καταβεβλημένος και με δυσκολία να κινηθεί είχε εμφανιστεί και στο γάμο του μικρότερου γιου του, Φίλιππου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου