Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Απεβίωσε η οικοδέσποινα Γιαννούλα Σκουμπούρη το γέντος Χριστοφορίδη, σύζυγος Σωτήριου Σκουμπούρη από το Τορόντο, Καναδά

 Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου, 2023

Η Γιαννούλα Σκουμπούρη ήταν σύζυγος του Σωτήρη Σκουμπούρη (καταγωγή από τη Λινίσταινα Ολυμπίας) ο οποίος είχε διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Ηλείων ΕΡΜΗΣ του Τορόντο ενώ είχε διατελέσει και Γραμματέας της ΠΟΑΚ (Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά).  

Η Γιαννούλα Σκουμπούρη ήταν ποντιακής καταγωγής, είχε γεννηθεί στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης, στις 12 Δεκεμβρίου του 1945 και πριν μεταναστεύσει στο Τορόντο ζούσε στην Βέροια, Ημαθίας.

Το ζεύγος Σωτήρη και Γιαννούλας Σκουμπούρη ήταν ιδιοκτήτες για πολλά χρόνια του Galactica Travel Agency στην Ελληνική γειτονιά του Danforth Ave, Τορόντο.

Εκτός από τον σύζυγό της αφήνει πίσω της τα τρία τους παιδιά, Ζωή, Κατερίνα και Γιώργο.  Έξη εγγόνια: Σταυρούλα, Ιωάννα, Νικολέτα, Μαρίνο, Μαρία και Αργύρη.

Η αείμνηστη ήταν μέλος του Συλλόγου Ηλείων ΕΡΜΗΣ Τορόντο και είχε συμμετάσχει σε Συνέδρια της Πανηλειακής Ομοσπονδίας στις ΗΠΑ και Καναδά αλλά και σε Παγκόσμια Συνέδρια των Ηλείων στη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία στην Αρχαία Ολυμπία.

Η σορός της αείμνηστης Γιαννούλας Σκουμπούρη θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα αύριο Τρίτη, 17 Ιανουαρίου στο νεκροπομπείο Heritage Funeral Home Centre, 50 Overlea Blvd., Toronto, ON M4H 1B6, Canada.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να στείλουν άνθη, αλλά, η οικογένεια της Γιαννούλας σας προτρέπει να κάνετε χρηματική δωρεά στο Heart and Stroke Foundation in Gianoula's memory.

Ο Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης κ. Βασίλειος Καυκάς, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στο Σωτήρη Σκουμπούρη και όλη την οικογένεια.

ΑΙΩΝΙΑ ΤΗΣ Η ΜΝΗΜΗ


Εδώ είναι οι πληροφορίες για δωρεές στο Ίδρυμα για καρδιακές παθήσεις στο Τορόντο.

Memorial Contributions

Heart And Stroke Foundation

Heart and Stroke Foundation

Visit Website

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου