Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Διαγνώστηκε με καρκίνο σε λαιμό και στο στήθος η θρυλική Ναβρατίλοβα

  Τρίτη, 3 Ιανουαρίου, 2023

Διαγνώστηκε με καρκίνο σε λαιμό και στο στήθος η θρυλική Ναβρατίλοβα | tovima.gr

Η 66χρονη Αμερικανίδα τενίστρια όπως δήλωσε θα παλέψει να κερδίσει και τον καρκίνο

Η κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών, Μαρτίνα Ναβρατίλοβα είναι πανέτοιμη να δώσει τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής της και να τον κερδίσει.

Η 66χρονη Αμερικανίδα τενίστρια που έχει κατακτήσει 59 Grand Slam ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο στο λαιμό αλλά και στο στήθος.

Η 66χρονη Ναβρατίλονα θα υποβληθεί άμεσα σε θεραπεία με την πρόγνωση να είναι θετική λόγω του ιστορικού θετικών εκβάσεων για αυτή τη μορφή καρκίνου.

Ο καρκίνος στον λάρυγγα είναι τύπου HPV, ο οποίος ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία. Έξι μήνες μετά τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού το 2010, η Ναβρατίλοβα έκανε ογκεκτομή, ενώ είχε υποβληθεί και σε ακτινοβολίες για διάστημα έξι εβδομάδων.

«Πραγματικά δεν μιλούσα συχνά για τον καρκίνο του μαστού πριν να τον πάθω», δήλωσε η Ναβρατίλοβα στο αμερικανικό εβδομαδιαίο περιοδικό «PEOPLE» και πρόσθεσε: «Τώρα, με πλησιάζουν γυναίκες και μοιραζόμαστε τις ιστορίες μας. Είναι ενθαρρυντικό να βλέπεις ότι υπάρχει ζωή μετά τον καρκίνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου