Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Αεροδρόμιο Αράξου: Στήθηκε η “γέφυρα ζωής” με την Ιταλία για τα όργανα του 6χρονου Θωμά

   Κυριακή, 8 Ιανουαρίου, 2023

Στήθηκε καθόλη τη διάρκεια της νύχτας η “γέφυρα ζωής” με την Ιταλία, προκειμένου να μεταφερθούν η καρδιά, το ήπαρ και οι πνεύμονες στο Μιλάνο και το Μπέργκαμο, του άτυχου 6χρονου Θωμά που υπέστη ανακοπή καρδιάς και έδινε μάχη ζωής επι τριήμερο στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ρίου.

Το αεροδρόμιο του Αράξου παρέμεινε ανοικτό όλη τη νύχτα προκειμένου τα αεροπλάνα από την Ιταλία να παραλάβουν τα όργανα και έγκαιρα να τα μεταφέρουν. Ενώ οι δύο νεφροί και οι δύο κερατοειδείς θα δοθούν σε λήπτες στην Ελλάδα.

Για την πολύωρη επιχείρηση που στήθηκε ο αερολιμενάρχης του Αράξου Γιώργος Γκουβίτσας έδωσε τα συγχαρητήρια του στο προσωπικό, αναφέροντας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Με ανάμικτα συναισθήματα, οφείλω να συγχαρώ όλους τους εργαζόμενους της νυχτερινής βάρδιας, που πιστοί στο καθήκον κράτησαν από τις 21.00 και για όλη την διάρκεια της νύχτας το αεροδρόμιο του Αράξου ανοιχτό, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πτήσεις των δύο αεροπλάνων που ήρθαν από την Ιταλία να πάρουν, την καρδιά, τους πνεύμονες και το ήπαρ του μικρού παιδιού, 6 μόλις ετών από τα Γρεβενά. Θερμά συγχαρητήρια για το μεγαλείο ψυχής που έδειξαν οι γονείς του μικρού παιδιού, που όταν πληροφορήθηκαν και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών της ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου, ότι το παιδί τους είναι εγκεφαλικά νεκρό έδωσαν τα όργανα, για να σωθούν άλλα παιδάκια στην Ελλάδα και στην Ιταλία !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου