Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Δεν έχει προηγούμενο: «Τρελή» πρόταση 300 εκατ. στον Μέσι

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου, 2023

Δεν έχει προηγούμενο: «Τρελή» πρόταση 300 εκατ. στον Μέσι | tovima.gr

Ο Λιονέλ Μέσι έχει στα χέρια του μια ανεπανάληπτη πρόταση που ξεπερνάει τα 300 εκατ. ευρώ τον χρόνο…


Ο Λιονέλ Μέσι που είναι εδώ και μερικές εβδομάδες παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, φέρεται να έχει στα χέρια του μια αδιανόητη πρόταση που ξεπερνάει τα 300 εκατ. τον χρόνο.

Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη σπουδαία συμφωνία που έκανε με την Αλ Νασρ, ο Αργεντινός σούπερ σταρ φαίνεται να είναι ο επόμενος παίκτης που έχουν βάλει στο στόχαστρο στη Σαουδική Αραβία.

Συγκεκριμένα, η μεγάλη αντίπαλος της Αλ Νασρ, η Αλ Χιλάλ έχει βάλει για τα καλά στο μάτι τον Μέσι και του προσφέρει χρυσάφι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ρεπορτάζ στη Σαουδική Αραβία, λοιπόν, η Αλ Χιλάλ προτίθεται να δώσει στον Μέσι 300 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, μια απίθανη πρόταση την οποία ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν θα εξετάσει σοβαρά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Μέσι με την Παρί ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν και πρόθεση και των δύο πλευρών είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου