Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0: Ο Δικέφαλος πήρε το πάνω χέρι


Με τον Τάισον να βρίσκει δίχτυα στην παρθενική του συμμετοχή με τον ΠΑΟΚ και τον Τόμας να προσθέτει και αυτός το όνομα του στην λίστα των σκόρερ, ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού.


Άλμα… πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

 

Tο 1-0 του ΠΑΟΚ με τον Τόμας να εκμεταλλεύεται το λάθος γύρισμα του Βαγιαννίδη, για να βρεθεί απέναντι από τον Λοντίγκιν τον οποίο νίκησε για το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Ντεμπούτο Τάισον με γκολ

Στο 68′ ο Λουτσέσκου έριξε στο ματς τους Τάισον και Ολιβέιρα και αυτοί φρόντισαν να τον δικαιώσουν, με τον Πορτογάλο να «σερβίρει» το 2-0 στον Βραζιλιάνο ο οποίος με την δεύτερη επαφή του στο ματς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για να συστηθεί στο κοινό της Τούμπας με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Γιοβάνοβιτς προσπάθησε με τις αλλαγές του να δώσει έξτρα πνοή στην επίθεση του Παναθηναϊκού και να ψάξει το γκολ με το οποίο θα μείωνε το σκορ και πάτησε στην περιοχή στα τελευταία λεπτά με τους Τσέριν, Βέρμπιτς και Καμπετσή αλλά χωρίς να κάνει τελικές προς την εστία του Κοτάρσκι.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (78′ Βιεϊρίνια), Αουγκούστο (68′ Σβαμπ), Ντάντας, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (84′ Μπίσεσβαρ), Νάρεϊ (68′ Τάισον), Μπράντον (68΄Ολιβέιρα).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Χουάνκαρ (81′ Καμπετσής), Πέρεθ, Κουρμπέλης (46′ Τσόκαϊ), Τσέριν, Μπερνάρ (46′ Βέρμπιτς), Παλάσιος (81′ Κώτσιρας), Ιωαννίδης (70′ Πούχατς).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Από τους 15 παίκτες μαζί με τις αλλαγές που χρησιμοποίησε ο ΠΑΟΚ μόνο 2 είναι Έλληνες.  Από τον Παναθηναϊκό από τους 16 μόνο 5 είναι Έλληνες.  Ζήηηηηηηητω το ελληνικό ποδόσφαιρο!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου