Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Μεγάλη επιτυχία η πρωτοβουλία ενίσχυσης του Δήμαρχου του Lowell Sokhary Chau

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022

Συνωστισμός χθες βράδυ στο εστιατόριο Αθηναϊκή Γωνιά στο κέντρο του Λόουελ (Athenian Corner), όπου έγινε εκδήλωση υπέρ του Δημάρχου της πόλης.  Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να κρατήσει μιάμισυ ώρα αλλά λόγο της κοσμοσυρροής κράτησε πέντε ώρες!

Αρκετές φορές ήταν τόσο πολύ κόσμος που δεν υπήρχε χώρος ούτε για όρθιους με αποτέλεσμα μετά τα διαπιστευτήρια ο κόσμος έφευγε!  Οι περισσότεροι όμως παρέμειναν στην αίθουσα όπου συζήτησαν και έβγαλαν φωτογραφίες με το δήμαρχο και άλλους πολιτικούς και επιχειρηματίες, ενώ γεύτηκαν και την κουζίνα του εστιατορίου.

Μεταξύ των προσκεκλημένων που έδωσαν το παρόν ήταν αξιωματούχοι του Δήμου, η Πρόεδρος του University of Massachusetts, Lowell, o Πρόεδρος του Middlesex College αξιωματούχοι της πόλης από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, τα Σχολεία, τον Επιχειρηματικό τομέα (επιχειρήσεις), Σωματεία και από την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων.

Υπεύθυνοι της εκδήλωσης ήταν ο κ. Βασίλειος Καυκάς και πρώην Γερουσιαστής Μασσαχουσέτης κ. Στηβ Παναγιωτάκος.

Κύριο θέμα των συζητήσεων ήταν η πρόσφατη αδελφοποίηση του Lowell με την Καλαμάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου