Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Κηδεία Γεώργιου Δημόπουλου, πρώην Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Συλλόγων Νέας Αγγλίας

 Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου, 2022


Μεθαύριο Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου θα γίνει η κηδεία του εκλιπόντος Γεώργιου Δημόπουλου.  Ο μεταστάς γεννήθηκε στις 7 Μαϊου, 1939 στην Καλαμάτα και ήταν επί σειρά ετών κάτοικος του Danvers, Massachusetts, ενώ πριν κατοικούσε στο Arlington.

Ήταν γιός του Νικόλαου και Αναστασίας Δημόπουλου.  Μετανάστευσε στις ΗΠΑ το 1965 και ήταν επί σειρά ετών της εταιρείας αυτοκινήτων (dealer), Seacoast Motors & Chrysler.  Ήταν πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης 1999-2001 και του Συλλόγου Μεσσηνίων Βοστώνης.

Άφησε πίσω του την σύζυγό του Florence και τους γιούς τους Νικόλαο, σύζυγος αυτού Κάθυ και Δημήτρη σύζυγος αυτού Αναστασία.  Επίσης τα εγγόνια του George, Louis, Dean, George και Felecia.  Επίσης τα αδέλφια του Δημήτρη Δημόπουλο, Λέφκι Δημόπουλος και Μαρία Αναγνωστόπουλος.

Οι συγγενείς και φίλοι είναι προσκεκλημένοι να παραστούν στο λαϊκό προσκύνημα ΄την Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου, 2022 στις 10:00πμ και την εξόδιο ακολουθία που θα ακολουθήσει στις 11:00πμ στον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, St. George Greek Orthodox Church, 54 S Common St, Lynn, MA 01902. Η ταφή θα γίνει στο Walnut Grove Cemetery στο Danvers. Αντί για άνθη μπορείτε να κάνετε δωρεά στο Lymphoma Research Foundation.  Περισσότερες πληροφορίες στο διαδίκτυο www.lymphoma.org.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Πρόεδρε Γεώργιε Δημόπουλε.

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου