Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή στη Βοστώνη

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου, 2022

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞΓΙΟΡΤΉ ΜΑΛΙΩΤΕΙΟ - ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 1

ΒΟΣΤΩΝΗ. Πλημμύρισε το Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο με παιδικά χαμόγελα και πασίχαρες φωνές, τραγούδια και κάλαντα Χριστουγέννων κατά τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού το Μαλιώτειο Κέντρο και η Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας.

Οι διοργανωτές φρόντισαν να δημιουργήσουν μια ζεστή ατμόσφαιρα με τις κατάλληλες διακοσμήσεις, το φωταγωγημένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και τη γιορτινή μουσική υπόκρουση και τα παιδιά αισθάνονταν σαν το σπίτι τους.

Από το γεύμα στην Παιδική Γιορτή των Χριστουγέννων στο Μαλιώτειο Κέντρο.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΛΙΩΤΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ

Την παρασκευή των παραδοσιακών στην Αμερική φαγώσιμων, όπως το «gingerbread» ακολούθησε γεύμα για μικρούς και μεγάλους και κατόπιν η υποδοχή του Αϊ Βασίλη, ο οποίος εμφανίστηκε φορτωμένος με δώρα για όλα τα παιδιά.

Στη γιορτή, η οποία διήρκεσε πέραν της προγραμματισθείσης ώρας, λόγω του εορταστικού κεφιού, παρευρέθηκαν εκτός από τα παιδιά και τους γονείς τους, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βασίλης Καυκάς και αξιωματούχοι της Οργάνωσης, οι οποίοι προ της λήξης της εκδήλωσης φωτογραφήθηκαν μπροστά στο δέντρο με ορισμένα από τα παιδιά.

Ο Αγιος Βασίλης εμφανίστηκε στην Παιδική Γιορτή στο Μαλιώτειο Κέντρο και μοίρασε δώρα στα παιδάκια.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΛΙΩΤΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου