Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Εύα Καϊλή: Η απάντηση για τα «εκατομμύρια σε λογαριασμούς του Παναμά» «Προδήλως και κακότεχνα πλαστογραφημένα τα έγγραφα» σύμφωνα με τον δικηγόρο της.

 Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου, 2022


Προδήλως και κακότεχνα πλαστογραφημένα, χαρακτηρίζει ο συνήγορος υπεράσπισης της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, τα έγγραφα που εμφανίζουν την ευρωβουλευτή και μέλη της οικογένειάς της να έχουν δεχθεί πολλά εκατομμύρια ευρώ σε δήθεν ονομαστικούς λογαριασμούς τους στον Παναμά, από κρατική εταιρεία του Κατάρ, μέσω της Εθνικής Τράπεζας του Κατάρ.
Καταγγέλλει «προκαταλήψεις».

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Δημητρακόπουλος, τα πλαστογραφημένα έγγραφα άμεσα θα αποσταλούν στον Πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, προκειμένου να πιστοποιηθεί η πλαστογραφία, σε συνεργασία και με τις αρχές του Παναμά.

Παράλληλα τα έγγραφα θα αποσταλούν και στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας ώστε να εντοπιστεί ο πλαστογράφος που επιχειρεί την απόπειρα παραπλάνησης και παραπληροφόρησης.

Υπενθυμίζεται ότι αναφορά στα συγκεκριμένα έγγραφα έκανε νωρίτερα μέσω twitter, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς, ο οποίος όμως μέσα σε λίγα λεπτά κατέβασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση, έως ότου και αν αποδειχθεί η εγκυρότητά τους.

Υπενθυμίζεται ότι στις 22 Δεκεμβρίου αναμένεται να κριθεί όχι η ουσία της υπόθεσης αλλά η συνέχιση ή μη της κράτησης της ευρωβουλευτού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνηγόρου της κα Καϊλή

Τα έγγραφα που εμφανίζουν την κα Εύα Καϊλή και μέλη της οικογένειας της να έχουν δεχθεί πολλά εκατομμύρια ευρώ σε δήθεν ονομαστικούς λογαριασμούς τους στον Παναμά από κρατική εταιρεία του Κατάρ μέσω της Εθνικής Τράπεζας του Κατάρ, είναι προδήλως και κακότεχνα πλαστογραφημένα.

Θα στείλουμε άμεσα στον κύριο Χαράλαμπο Βουρλιώτη, Πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές δραστηριότητες τα πλαστογραφημένα έγγραφα, ώστε άμεσα να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές στον Παναμά και να πιστοποιηθεί αυθεντικά η πλαστογραφία τους, συγχρόνως δε θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε να εντοπιστεί ο πλαστογράφος που επιχειρεί να παραπλανήσει τους δημοσιογράφους και τους πολίτες.

Πηγή: dikastiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου