Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Δημοσίευσαν φωτογραφία από το παλάτι του Μπάκιγχαμ χωρίς άδεια

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Δημοσίευσαν φωτογραφία από το παλάτι του Μπάκιγχαμ χωρίς άδεια | tovima.gr

Η βασιλική οικογένεια προετοιμάζεται για τα χειρότερα, καθώς πλησιάζει η ημέρα της προβολής του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ


Ησειρά ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, με τίτλο «Harry & Meghan», θα προβληθεί στις 8 Δεκεμβρίου από το Netflix και η βασιλική οικογένεια κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα» για τις αποκαλύψεις που έρχονται.

Στο τρέιλερ, που ήδη κυκλοφορεί, οι θαυμαστές του ζευγαριού βλέπουν διάφορες ασπρόμαυρες φωτογραφίες τους και εντύπωση προκαλεί ότι αυτές είναι μέσα από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Μια από αυτές παρουσιάζει τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ να περπατούν χέρι – χέρι μέσα σε ένα δωμάτιο σε σχήμα οβάλ, καθώς βγαίνουν από τη βόρεια πλευρά του κτιρίου με τα 775 δωμάτια.

Σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο, έπρεπε να ζητηθεί άδεια από την αείμνηστη βασίλισσα για φωτογραφίες και βίντεο μέσα στο παλάτι. Ωστόσο, όπως αναφέρει η Telegraph, το ζευγάρι δεν είχε την απαραίτητη άδεια αλλά θεωρείται ότι δεν υπήρξε παράπονο ή αντίδραση και ότι δεν ζητήθηκε από τον φωτογράφο να φύγει από το χώρο.

Δείτε τη φωτογραφία

Στο «Harry & Meghan», το  ζευγάρι να εξιστορεί την ιστορία του

Το τρέιλερ ξεκινά  με την ερώτηση μιας δημοσιογράφου του Netflix προς το ζευγάρι: «Γιατί θέλετε να κάνετε αυτό το ντοκιμαντέρ;», ενώ παρουσιάζονται για πρώτη φορά διάφορες ασπρόμαυρες φωτογραφίες, από την εγκυμοσύνη, από την τελευταία τους εμφάνιση με τη βασιλική οικογένεια πριν αποσυρθούν από τα καθήκοντά τους, ενώ διακρίνεται και η Μέγκαν να «σπάει» με τον σύζυγό της να κάθεται σε απόγνωση στον καναπέ.

«Κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες, έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου», λέει ο πρίγκιπας Χάρι στη κάμερα, ενώ προς το τέλος του τρέιλερ η Μέγκαν ρωτάει :«Από τη στιγμή που διακυβεύονται τόσα πολλά, δεν έχει περισσότερο νόημα να ακούσετε την ιστορία μας από εμάς τους ίδιους;».

Η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της υποψήφιας για Όσκαρ Λιζ Γκάρμπους.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου