Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Κάλαντα Χριστουγέννων. Γέμισε το Ελληνικό Προξενείο της Βοστώνης από μαθητές και μαθήτριες των Ελληνικών Σχολείων

 Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, 202

Παιδάκια από το Ελληνικό Σχολείο του Αγίου Βασιλείου, Peabody, ΜΑ

11 συνολικά σχολεία συμμετείχαν στην καθιερωμένη πλέον γιορτή που γίνεται στο Ελληνικό Προξενείο της Βοστώνης.  Μαθητές και μαθήτριες έδωσαν το παρόν και έψαλαν τα κάλαντα στον Γενικό Πρόξενο κ. Συμεών Τέγο, στην σύζυγό του και την κόρη τους.

Τι κι εάν η βροχή ήταν καταρρακτώδης την Παρασκευή, 16, Δεκεμβρίου, οι γονείς και δάσκαλοι και δασκάλες από πολλά σχολεία των Ελληνικών κοινοτήτων έφεραν τα παιδάκια να ψάλουν τα κάλαντα! 

Με πρώτο το ημερήσιο Ελληνικό Σχολείο του Lowell (Hellenic-American Academy) αλλά και από άλλα σχολεία:  Woburn, Roslindale, Springfield, Worcester, Brockton, Braintree, Peabody, Lynn, Cambridge  και από το Rhode Island, είπαν ΄στα Ελληνικά τα Κάλαντα των Χριστουγέννων.


Ο Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος, το ζεύγος Τέγου με την κόρη τους και μαθητές και μαθήτριες του Ελληνικού Σχολείου του Springfield, ΜΑ

Το παρών έδωσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς, ο Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος, και ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γεώργιος Παναγιωτόπουλος.

Το προσωπικό του Ελληνικού προξενείου ήταν επί ποδός και όλοι αντάλλαζαν ευχές για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Τα παιδάκια έψαλαν τα κάλαντα με μουσική που έπαιζε ο καθηγητής της μουσικής κ. Πάνος Λιαρόπουλος.΄

Όλοι οι μαθητές και μαθήτριες έκαναν εξαιρετική δουλειά και καταχειροκροτήθηκαν. 

Εντύπωση πάντως έκανε το γεγονός ότι δεν είδαμε κανέναν ιερέα! 

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου