Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Αλβανία: Γροθιά ντιρέκτ στο πρόσωπο δέχθηκε ο Σαλί Μπερίσα (Βίντεο)

 Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο από έναν περαστικό άνδρα κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικής διαδήλωσης
Στιγμιότυπο από ένα βίντεο δείχνει ένα άτομο να χτυπά με γροθιές τον ηγέτη του Δημοκρατικού Κόμματος της αντιπολίτευσης της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, στα Τίρανα της Αλβανίας, 6 Δεκεμβρίου 2022
Στιγμιότυπο από ένα βίντεο δείχνει ένα άτομο να χτυπά με γροθιές τον ηγέτη του Δημοκρατικού Κόμματος της αντιπολίτευσης της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, στα Τίρανα της Αλβανίας, 6 Δεκεμβρίου 2022
REUTERS TV VIA REUTERS

Ο ηγέτης της αλβανικής αντιπολίτευσης Σαλί Μπερίσα δέχτηκε γροθιά στο πρόσωπο από έναν άνδρα καθώς περπατούσε ανάμεσα σε πλήθος υποστηρικτών του κόμματός του στο κέντρο των Τιράνων σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν λίγα μέτρα μακριά από τον χώρο της συνόδου κορυφής της ΕΕ.

Χιλιάδες υποστηρικτές της αντιπολίτευσης συγκεντρώθηκαν στην αλβανική πρωτεύουσα την Τρίτη καθώς η Αλβανία φιλοξενεί την πρώτη σύνοδο κορυφής ΕΕ-Βαλκανίων, στην οποία συμμετείχαν ηγέτες κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να διαμαρτυρηθούν κατά της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Έντι Ράμα και να απαιτήσουν πρόωρες εκλογές.

Καθώς ο Μπερίσα, ο οποίος ηγείται του κεντροδεξιού Δημοκρατικού Κόμματος, περπάτησε μπροστά από τους υποστηρικτές του που κυμάτιζαν αλβανικές σημαίες και σημαίες της ΕΕ, ένας άνδρας τον πλησίασε και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.

Ο Μπερίσα μάτωσε στο πρόσωπό του, αλλά αργότερα αναμενόταν να απευθύνει ομιλία στη συγκέντρωση.

Ο επιτεθέμενος άνδρας ξυλοκοπήθηκε από υποστηρικτές του Μπερίσα και στην συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία.

Στον πρώην πρόεδρο και πρωθυπουργό Μπερίσα έχει επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ για διαφθορά. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου