Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

ΕΕ: Άρση χρήσης βίζα για πολίτες από Κατάρ, Κουβέιτ, Ομάν και Ισημερινό

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου, 2022

ΕΕ: Άρση χρήσης βίζα για πολίτες από Κατάρ, Κουβέιτ, Ομάν και Ισημερινό | tovima.gr

Οι πολίτες από Κατάρ, Κουβέιτ, Ομάν και Ισημερινό πληρώνουν τα «σπασμένα» του Qatargate.

Ξεκίνησαν να φαίνονται οι επιπτώσεις του Qatargate στην καθημερινότητα της ΕΕ. Μετά τα όσα έχουν γίνει γνωστά για το σκάνδαλο διαφθοράς, αποφασίστηκε να αναπεμφθεί η νομοθετική πρόταση για τη χορήγηση καθεστώτος διαμονής βραχείας διάρκειας χωρίς υποχρέωση θεώρησης (ή πιο απλά βίζα) στους πολίτες του Κουβέιτ, του Κατάρ, του Ομάν και του Ισημερινού στην επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων για περαιτέρω συζήτηση.

Αυστηρές συνέπειες

Η απόφαση υιοθετήθηκε διά ανατάσεως χειρός. Μετά από αυτή την απόφαση ο εισηγητής Ερίκ Μαρκουάρντ (Πράσινοι – Γερμανία) δήλωσε: «Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι φαινόμενα διαφθοράς δεν έχουν επηρεάσει την εν λόγω διαδικασία. Πρέπει επίσης να διασφαλίσουμε ότι οποιαδήποτε απόπειρα επίθεσης στη δημοκρατία μας, θα έχει συνέπειες. Επί του παρόντος, δεν θα προχωρήσουμε σε απελευθέρωση του καθεστώτος θεωρήσεων για το Κατάρ. Χρειάζεται να αναθεωρήσουμε τους κανόνες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και το πώς εφαρμόζονται. Πρέπει να υπάρξουν αυστηρές συνέπειες για όσους δωροδόκησαν και για όσους δωροδοκήθηκαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου