Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 86-90: Τρίτη εντός έδρας ήττα

 Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου, 2022

Οι Πειραιώτες είδαν τον Ερυθρό Αστέρα να φεύγει νικητής στο... νήμα με 90-86 από το ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Βιλερμπάν, γνωρίζοντας την ήττα, με 86-90, από τον Ερυθρό Αστέρα, στο ΣΕΦ, για την 15η αγωνιστική της Euroleague. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα επέτρεψαν στον Ερυθρό Αστέρα να πετύχει 90 πόντους στο Φάληρο, ενώ η ομάδα του Πειραιά ήταν άστοχη σε δίποντα και τρίποντα. Τι κι αν οι Σέρβοι υπέπεσαν σε 16 λάθη, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να το αξιοποιήσει, με τον Μπαρτζώκα ν’ αφήνει στον πάγκο τον Σάσα Βεζένκοφ στο μεγαλύτερο μέρος της 4ης περιόδου, θεωρώντας πως απόψε δεν ήταν σε καλή βραδιά. Ο Λαρεντζάκης προσπάθησε για μία ακόμη φορά με μεγάλα σουτ να αλλάξει τα δεδομένα και τα κατάφερε… προσωρινά, αλλά ο Λούκα Βιλντόσα (22 πόντους, 8 ασίστ, 4 ριμπάουντ) υπήρξε καταλυτικός στην επίτευξη της 8ης νίκης της ομάδας του Βελιγραδίου. 

Ζημιά έκανε στον Ολυμπιακό και ο 22χρονος Σέρβος ψηλός Φιλίπ Πετρούσεφ, με 14 πόντους, 13 πρόσθεσε ο Λούκα Μίτροβιτς, ενώ από 12 είχαν οι Ντόμπριτς και Νέντοβιτς για την ομάδα του Ιβάνοβιτς. 

Ο Ολυμπιακός υποχώρησε στο 9-6, αφού ο Κώστας Σλούκας (14π., 9 ασ.) έχασε ευκαιρίες να ευστοχήσει σε κρίσιμα τρίποντα στα τελευταία λεπτά του ματς. Ο Τάρικ Μπλακ είχε συγκομιδή 14 πόντους και 6 ριμπάουντ. Ο Σάσα Βεζένκοφ έμεινε στους 13 πόντους (1/4 τρίποντα), ενώ μάζεψε και 6 ριμπάουντ.

Ο Ερυθρός Αστέρας που πέρασε για δεύτερη χρονιά νικηφόρα από το ΣΕΦ αγωνίστηκε χωρίς τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Χασάν Μάρτιν, τον Όγκνιεν Κούζμιτς και τον Φακούντο Καμπάτσο που δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής εξαιτίας του ban της Euroleague.

O Ολυμπιακός, στην Ευρώπη, επικεντρώνεται πλέον στο πρώτο ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων» της σεζόν που θα διεξαχθεί στην έδρα του Παναθηναϊκού, το ΟΑΚΑ, την ερχόμενη Παρασκευή (30/12, 21:00), για την 16η αγωνιστική. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του θα επιδιώξου να περάσουν νικηφόρα για να διευρύνουν σε 10-0 το νικηφόρο σερί τους κόντρα στους «πράσινους» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου