Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Τα 50 χρόνια του Πανηλειακού Συλλόγου

  Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου, 2022

Χριστόδουλου Αθανασάτου

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τα 50 χρόνια από την επανίδρυσή του γιόρτασε, το βράδυ του Σαββάτου, 10 Δεκεμβρίου, ο Πανηλειακός Σύλλογος Νέας Υόρκης, με το ετήσιο γλέντι, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συλλόγου Κρητών «Μίνωας», στην Αστόρια.

Με τον εφιάλτη της πανδημίας πλέον να έχει απομακρυνθεί, η διοίκηση του Συλλόγου βρήκε την ευκαιρία να οργανώσει μια εκδήλωση η οποία θα ανταποκρινόταν, τόσο ως προς τη μαζικότητα όσο και ως προς το εν γένει γιορτινό κλίμα, στη συγκυρία της 50ής επετείου, με τον Σύλλογο να στηρίζει πολλά στις νεότερες γενιές, οι οποίες σταδιακά εκπροσωπούνται όλο και περισσότερο στα συμβούλια και τις συγκεντρώσεις.

«Σήμερα γιορτάζουμε 50 χρόνια από την επανίδρυση του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Υόρκης. Είναι μια ιστορική μέρα για εμάς, διότι, πράγματι, πέρασαν 50 χρόνια και καταφέραμε να είμαστε ακόμα εδώ. Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά και μεγάλη συγκίνηση γιατί ο Σύλλογός μας έχει μια άμεση παρουσία στην Ομογένεια αλλά και στον ελλαδικό χώρο, την ιδιαίτερή μας πατρίδα, την Ηλεία. Ευχόμαστε τα 50 χρόνια να γίνουν 100, να έχουμε την ίδια δύναμη και την ίδια όρεξη να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε», δήλωσε στον «Εθνικό Κήρυκα» («Ε.Κ.») ο πρόεδρος Σωτήρης Κωνσταντακόπουλος.

Παράλληλα, ο κ. Κωνσταντακόπουλος εξέφρασε για μια ακόμη φορά τον προβληματισμό του για την κατάσταση στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, τονίζοντας ότι θα πρέπει αμφότερα τα διοικητικά κέντρα να κάνουν ένα βήμα πίσω και να αναλάβουν πρωτοβουλία οι πρόεδροι των εθνοτικών συλλόγων, προκειμένου ο οργανισμός να ανακτήσει τον βηματισμό του και να οδηγηθεί σε εκλογές.

«Θεωρώ ότι η λύση που πρέπει να προκύψει για την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων είναι να αναλάβουν οι πρόεδροι των εθνικοτοπικών συλλόγων και να κάνουν τις εκλογές, μέσω μιας Επιτροπής. Ολοι οι υπόλοιποι να πάνε σπίτι τους. Τελεία και παύλα. Δεν υπάρχει άλλη λύση», κατέληξε ο κ. Κωνσταντακόπουλος, σε μια άποψη που ήδη έχει αρχίσει να προωθείται μεταξύ προέδρων των συλλόγων.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου