Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Μαρόκο – Πορτογαλία 1-0: Επική πρόκριση στα ημιτελικά, σπίτι του ο Ρονάλντο. Αγγλία – Γαλλία 1-2: Φουλ για back to back οι «μπλε»…

 Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου, 2022

Μαρόκο – Πορτογαλία 1-0: Επική πρόκριση στα ημιτελικά, σπίτι του ο Ρονάλντο | tovima.gr

Το Μαρόκο το έκανε ξανά. Μετά την Ισπανία απέκλεισε και την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο, στο τελευταίο του παιχνίδι σε Μουντιάλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Μουντιάλ.

Το Μαρόκο γράφει ιστορία. Χάρη στο γκολ του Γιουσέφ Εν Νεσιρί στο 42ο λεπτό η αφρικανική ομάδα, μετά την Ισπανία, απέκλεισε και την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Μουντιάλ του Κατάρ. «Πικρός» αποκλεισμός για τους Πορτογάλους που είχαν τις στιγμές τους για να ισοφαρίσουν αλλά έπεσαν πάνω στον ανίκητο Μπόνο.

--------

Αγγλία – Γαλλία 1-2: Φουλ για back to back οι «μπλε»… | tovima.gr

Καλπάζει για το back to back η Γαλλία που με το 2-1 άφησε εκτός συνέχειας την Αγγλία και έδωσε ραντεβού με το Μαρόκο για τα ημιτελικά. Η «κατάρα» των πέναλτι χτύπησε ξανά την Αγγλία.

ΗΑγγλία έβαλε πολύ δύσκολα στη Γαλλία, αλλά ο Χάρι Κέιν αστόχησε από την άσπρη βούλα και οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές συνεχίζουν την πορεία τους προς το back to back, με το 2-1 επί των «τριών λιονταριών».

Για ακόμη μία φορά οι Άγγλοι… χτυπήθηκαν από την κατάρα των πέναλτι, με την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν να αντιμετωπίζει το σούπερ Μαρόκο στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

H Γαλλία πατούσε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του ματς και αφού προειδοποίησε με μία κεφαλιά ψαράκι του Ζιρού στο 11′, έκανε το 1-0 στο 17′ με υπέροχο μακρινό σουτ του Τσουαμενί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου