Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Ο πρίγκηπας William της Μεγάλης Βρετανίας με την σύζυγό του πριγκίπισσα Kate Middleton στη Βοστώνη

 Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022

Δρακόντεια τα μέτρα προστασίας.

Τι και εάν έβρεχε, και σχετικά κρύο, πολλοί συγκεντρώθηκαν να δουν το πριγκιπικό ζεύγος στην πλατεία του Δημαρχείου της “της Αθήνας της Αμερικής” όπου είχαν συνάντηση με την Δήμαρχο Michelle Wu.


Το πριγκιπικό ζεύγος συνάντησαν αξιωματούχοι του Δημαρχείου και της κοινοπολιτείας της Μασσαχουσέτης, μεταξύ αυτών ο απερχόμενος κυβερνήτης Charlie Baker και η εκλεγμένη κυβερνήτη Maura Healey και η πρέσβη Caroline Kennedy.

Το πριγκιπικό ζευγάρι βρίσκεται στη Βοστώνη για να παραδώσουν τα βραβεία  Earthshot Prize Awards Ceremony.  Πρόκειται για την οργάνωση που τιμά εκείνους των οποίων το έργο βοηθά στην επισκευή του πλανήτη! 

Χθες το βράδυ βρέθηκαν στον αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των Boston Celtics Miami Heats και φάνηκε να το διασκέδαζαν.  Για την ιστορία η ομάδα τη Βοστώνης όπου φουλάρει για να κατακτήσει τον τίτλο του NBA νίκησε 134-121.

Αύριο το πριγκιπικό ζευγάρι θα επισκεφθεί το Greentown Labs, το μεγαλύτερο εργαστήριο στη Βόρειο Αμερική για την κλιματική αλλαγή.

Μετά θα μεταβεί στο Roca Inc. στο Chelsea να συναντήσει το προσωπικό αυτού του οργανισμού που εστιάζεται σε νεαρούς ηλικίας 16-24 που «έχουν βιώσει εκτεταμένα τραύματα και είναι τα κύρια θύματα ή οι κινητήριες δυνάμεις της αστικής βίας».

 

Την Παρασκευή ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα θα χωρίσουν για λίγο αφού η πριγκίπισσα Kate θα μεταβεί στο Center on the Developing Child στο Harvard University στο Cambridge, ενώ ο πρίγκιπας William θα επισκεφθεί την βιβλιοθήκη John F. Kennedy Presidential Library and Museum με την πρέσβη  Caroline Kennedy, που είναι η κόρη του αείμνηστου Αμερικανού Προέδρου.


 paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου