Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Νεκρός από πυροβολισμό ο Takeoff των Migos

  Τετάρτη, 2/11/2

Ο τράπερ του επιτυχημένου τρίο ήταν 28 ετών

Νεκρός από πυροβολισμό ο Takeoff των Migos

Ο Takeoff, το ένα τρίτο δηλαδή των Migos, δέχτηκε πυροβολισμό στο Χιούστον νωρίς σήμερα το πρωί και υπέκυψε στα τραύματά του, όπως μεταδίδει το TMZ. 

Ο τράπερ, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Κίρσνικ Κάρι Μπολ, ήταν 28 ετών. 

Σύμφωνα με πηγές τον ΤΜΖ αλλά και αυτόπτες μάρτυρες, το συμβάν έλαβε χώρα γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα. Τότε, οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για έναν άνδρα που πυροβολήθηκε σε χώρο μπόουλινγκ. Όταν έφτασαν, διαπιστώθηκε ο θάνατος του Takeoff.

Όπως υποστηρίζει το ΤΜΖ, ο Takeoff μαζί με τον Quavo και επίσης μέλος των Migos έπαιζαν ζάρια, όταν κάποιος άνοιξε πυρά, ρίχνοντας στον Takeoff κοντά στο κεφάλι. 

Σύμφωνα με τις αρχές, δύο ακόμα άτομα δέχτηκαν πυροβολισμούς και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς να είναι γνωστή ακόμη η κατάστασή τους. 

Ο Takeoff γεννήθηκε στη Τζώρτζια το 1994 και μαζί με τον Quavo και τον Offset ξεκίνησαν την πορεία τους ως Polo Club το 2008, για να γίνουν στη συνέχεια Migos και να κυκλοφορήσουν δίσκους όπως τα «Culture I, II & III» και επιτυχίες όπως το «Versace» και το «MotorSport». 

Με πληροφορίες από το TMZ και τον Guardian.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου