Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Τέλος ο Ρονάλντο από το «Old Trafford»

 Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου, 2022

Τέλος ο Ρονάλντο από το «Old Trafford» | tovima.gr

Ο «πόλεμος» που άνοιξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλά κρατεί και οι «κόκκινοι διάβολοι» αφαίρεσαν τοιχογραφία του Πορτογάλου σούπερ σταρ από το γήπεδο.

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγούνται οι σχέσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την περιβόητη συνέντευξη του Πορτογάλου άσου στον Πιρς Μόργκαν. Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για τα καλά, με τους «κόκκινους διαβόλους» να περνούν πλέον στην αντεπίθεση.

Όπως έγινε γνωστό από τα αγγλικά Μέσα, το απόγευμα της Τετάρτης (16/11) αφαιρέθηκε μία τεράστια αφίσα του Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, η οποία υπήρχε έξω από το «Old Trafford». Ο CR7 είναι πλέον ανεπιθύμητος στον σύλλογο, με το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος τον Ιανουάριο να μην είναι καθόλου απίθανο.

Παράλληλα, από το εξωτερικό του γηπέδου αφαιρέθηκε και μία τεράστια αφίσα με μία φανέλα της Γιουνάιτεντ και το Νο 7 στην πλάτη και όλα δείχνουν πως η εποχή Ρονάλντο στον σύλλογο ολοκληρώθηκε. Και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου