Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Liverpool Soccer Club: Προς πώληση από τη Fenway Sports Group “με τις σωστές συνθήκες”

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου, 2022
Η Fenway Sports Group από τη Βοστώνη που έχει ιδιοκτησία της την Αγγλική ομάδα όπως την ομάδα baseball Red Sox και την ομάδα χόκεϋ επί πάγου Pittsburgh Penguins τοποθετήθηκε στις φήμες περί πώλησης της Λίβερπουλ και υποστήριξε ότι ο σύλλογος είναι προς πώληση σε περίπτωση που οι Αμερικανοί λάβουν κατάλληλη πρόταση.  

Εδώ στη Βοστώνη όπου και εταιρεία Fenway Sports Group, τα μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγω για τιμή της Liverpool στα τεσσεράμισυ δις δολάρια.  Δηλαδή δέκα φορές πάνω από ότι πλήρωσαν πριν δέκα χρόνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Athletic, έχει ήδη προετοιμαστεί παρουσίαση πλήρης αλλαγής ιδιοκτησίας για τους ενδιαφερόμενους.

Διεθνή funds όπως η Goldman Sachs και η Morgan Stanley έχουν κληθεί ήδη για να συνεργαστούν στην αξιολόγηση του deal σε περίπτωση πρότασης.

Η FSG από την πλευρά της με δήλωση ξεκαθαρίζει ότι παραμένει αφοσιωμένη στους “κόκκινους” και θα συζητήσει μόνο σε περίπτωση που λάβει αξιόλογη πρόταση και δεν διαψεύδει το ρεπορτάζ του Athletic για τη διάθεσή της να πουλήσει τη Λίβερπουλ.

Η δήλωση της FSG

“Είχαμε πρόσφατα αλλαγές ιδιοκτησίας και φήμες για αλλαγές στην Πρέμιερ Λιγκ, οπότε αναπόφευκτα μας ρωτάνε συχνά για τη Λίβερπουλ.

Η FSG έχει συχνά εισπράξει ενδιαφέρον από τρίτους που επιθυμιούν να γίνουν μέτοχοι στη Λίβερπουλ. H FSG έχει πει και στο παρελθόν ότι με τις σωστές συνθήκες θα σκεφτόμασταν νέους μετόχους, αν ήταν για το καλό της Λίβερπουλ ως συλλόγου.

Η FSG παραμένει απολύτως αφοσιωμένη στην επιτυχία της Λίβερπουλ, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου