Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Το FIFA «μίλησε» – Αυτή η ομάδα θα πάρει το Μουντιάλ

 Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, 2022

Σύμφωνα με το πασίγνωστο βιντεοπαιχνίδι «FIFA», η Αργεντινή θα αναδειχθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Μουντιάλ του Κατάρ! 3/3 σωστές προβλέψεις στα τελευταία τρία Μουντιάλ!

Το FIFA «μίλησε» – Αυτή η ομάδα θα πάρει το Μουντιάλ | tovima.gr

Δέκα μέρες απομένουν για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Τα φαβορί υπάρχουν φυσικά. Φέτος ωστόσο φαίνεται πως οι ομάδες που μπορούν να φτάσουν μέχρι τη Γη της Επαγγελίας είναι πολλές. Περισσότερες από όσες υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια.

Ένα από αυτά είναι φυσικά και η Αργεντινή, με τον Μέσι να είναι ο βασικός λόγος που η Αλμπισελέστε πιστεύει ότι φέτος μπορεί να φτάσει στην κορυφή. Οι εφιάλτες ωστόσο από το 2014 φαίνεται πως κυνηγάνε ακόμα τον pulga.

Σύμφωνα με το πασίγνωστο βιντεοπαιχνίδι «FIFA», ο Μέσι και η παρέα του θα ανέβουν στην κορυφή της Ευρώπης τον Δεκέμβρη! Όπως αποκάλυψε η EA Sports, η Αργεντινή αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κόσμου στο simulator που γίνεται κάθε φορά πριν από την έναρξη ενός Μουντιάλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στα τρία τελευταία Μουντιάλ, το «FIFA» έκανε σωστές προβλέψεις, μετρώντας το απόλυτο τρία στα τρία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου