Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Υπόθεση παρακολουθήσεων: Στον Άρειο Πάγο ο Κώστας Βαξεβάνης – Υπό διερεύνηση η βασιμότητα της λίστας του «Documento»

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου, 2022

Ο Κώστας Βαξεβάνης θα είναι ο πρώτος μάρτυρας που θα εξεταστεί στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης ενώ αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν και οι μάρτυρες που ο ίδιος θα προτάξει ή θα προκύψουν από την έρευνα.


Στον Άρειο Πάγο έφτασε το πρωί της Δευτέρας (7/11) ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, συνοδευόμενος απο τον δικηγόρο του, έπειτα από το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento για την υπόθεση των υποκλοπών.

Υπενθυμίζεται ότι την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκάλεσε το δημοσίευμα της εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση οι τηλεφωνικές επικοινωνίες δεκάδων προσώπων, μεταξύ των οποίων κυβερνητικά στελέχη, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες και γνωστά πρόσωπα του δημοσίου βίου. Το δημοσίευμα έχει πυροδοτήσεις την πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Ο Κώστας Βαξεβάνης θα είναι ο πρώτος μάρτυρας που θα εξεταστεί στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης ενώ αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν και οι μάρτυρες που ο ίδιος θα προτάξει ή θα προκύψουν από την έρευνα.

Συνέντευξη Μητσοτάκη στον Ant1

Την ίδια στιγμή, φρένο στην τοξικότητα που δημιουργείται στην πολιτική ζωη του τόπου με αιχμή την υπόθεση των παρακολουθήσεων και τη σκανδαλολογία θα επιχειρήσει να βάλει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την τηλεοπτική συνέντευξη που θα παραχωρήσει απόψε (7/11) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αντ1 απαντώντας σε όλα τα επίμαχα ερωτήματα.

Από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση μέσω του εκπροσώπου της έχει τοποθετηθεί για το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που αναφέρεται σε παρακολουθήσεις υπουργών, πολιτικών προσώπων, επιχειρηματιών και διευθυντών εφημερίδων κάνοντας λόγο για έλλειψη στοιχείων και τεκμηρίωσης και δείχνοντας το δρόμο της Δικαιοσύνης. Μάλιστα ο κ. Οικονόμου έχει χαρακτηρίσει φαιδρές τις κατηγορίες αποδίδοντας τες σε προσπάθεια συκοφάντησης του πρωθυπουργού και αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ertnews.gr, ο πρωθυπουργός αποφάσισε να μιλήσει ο ίδιος για την υπόθεση και να μην αφήσει καμία σκιά, καθώς πιστεύει ότι υπάρχει μια οργανωμένη προσπάθεια από κέντρα που επιθυμούν να πλήξουν ευθέως την κυβέρνηση και τον ίδιο, θέτοντας σε κίνδυνο την πορεία της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου