Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Britney Spears: Με έναν ξέφρενο χορό αποκαλύπτει ότι πάσχει από νευρική βλάβη – “Δεν υπάρχει θεραπεία”

 Τρίτη, 8 Νοεμβρίου, 2022

Με ένα βίντεο όπου χορεύει ξέφρενα στο σπίτι της, το οποίο και ανάρτησε στο Instagram, η Britney Spears αποκάλυψε ότι πάσχει από νευρική βλάβη και δήλωσε ότι δεν υπάρχει θεραπεία.

Σε μια αποκάλυψη για την υγεία της προχώρησε η Britney Spears και επέλεξε να το γνωστοποιήσει στο Instagram, μαζί με ακόμη ένα βίντεο που χορεύει ξέφρενα.

Η 40χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι πάσχει από νευρική βλάβη, μια πάθηση για την οποία -όπως εξηγεί- “δεν υπάρχει θεραπεία”. Μίλησε για τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει, μεταξύ των οποίων είναι ο πόνος και το μούδιασμα που έχουν επηρεάσει τον ύπνο της και εξήγησε ότι ο χορός τη βοηθά να ανακουφιστεί.

“Χορεύω στο χρόνο τώρα, Βικτόρια…ναι…νευρική βλάβη στη δεξιά πλευρά του σώματός μου… δεν υπάρχει θεραπεία εκτός από τον Θεό υποθέτω. Η νευρική βλάβη προκαλείται μερικές φορές όταν δεν παίρνεις αρκετό οξυγόνο στον εγκέφαλό σου… ο εγκέφαλός σου κυριολεκτικά κλείνει… μπλα μπλα μπλα μπλα παλιά ιστορία… σε εκείνο το μέρος δεν ανέπνεα όταν ήμουν εκεί… η νευρική βλάβη προκαλεί το μούδιασμα τμημάτων του σώματός σου”, γράφει στην ανάρτησή της.

Και συνεχίζει λέγοντας ότι “περίπου τρεις φορές την εβδομάδα ξυπνάω με τα χέρια εντελώς μουδιασμένα και την αίσθηση ότι με τρυπάνε καρφίτσες και βελόνες (στη δεξιά πλευρά του σώματος). Ο πόνος εκτοξεύεται μέχρι το λαιμό μου και το σημείο που πονάει περισσότερο είναι ο κρόταφος μου… με τσιμπάει και είναι τρομακτικό”, εξήγησε και προσέθεσε ότι “τα τελευταία τρία χρόνια από τότε που βγήκα από εκείνο το μέρος βρίσκομαι σε μια ήπια κατάσταση αναισθησίας και δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω”.

Τι είναι η νευρική βλάβη

Η προσβολή/βλάβη του νευρικού συστήματος εκδηλώνεται με ποικίλη συμπτωματολογία.

Οι ασθενείς που έχουν υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, τραυματισμό νωτιαίου μυελού ή πάσχουν από νευρολογικό νόσημα (σκλήρυνση κατά πλάκας) μπορεί να παρουσιάζουν σπαστικότητα ή χαλαρή παράλυση, μειωμένη ή πλήρη απώλεια της αισθητικότητας ή κινητικότητας, καυστικό πόνο, υπεραλγησία, υπεραισθησία, υπερπάθεια, δυσαισθησία, παραισθησία, αλλοδυνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου