Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Νάνσι Πελόζι: Παραιτείται από ηγέτης των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων

 Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου, 2022

Η Νάνσι Πελόζι δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την ηγεσία των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Η Νάνσι Πελόζι δήλωσε ότι δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την ηγεσία των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, μετά από δύο δεκαετίες σε αυτό το αξίωμα.

Όπως μεταδίδει το CNN, η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, δηλώνει ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία της Βουλής, μια κίνηση που σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής και δρομολογεί μεγάλες ανακατατάξεις για τους Δημοκρατικούς της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Σε ομιλία της στο βήμα της Βουλής των Αντιπροσώπων την Πέμπτη, η Πελόζι εξήρε τα νομοθετικά επιτεύγματα του κόμματος υπό την ηγεσία της, πριν πει: «Τώρα πρέπει να προχωρήσουμε με τόλμη στο μέλλον».

«Ήρθε η ώρα για μια νέα γενιά να ηγηθεί της κοινοβουλευτικής ομάδας των Δημοκρατικών», είπε η πρόεδρος.

Η Πελόζι δήλωσε ότι θα συνεχίσει να «μιλάει για τους κατοίκους του Σαν Φρανσίσκο» ως βουλευτής τους, αλλά δεν θα επιδιώξει επανεκλογή σε ηγετική θέση.

Η ανακοίνωσή της έρχεται αφού οι Δημοκρατικοί έχασαν την πλειοψηφία στη Βουλή, αλλά διατήρησαν τον έλεγχο της Γερουσίας στις ενδιάμεσες εκλογές του 2022, αποτρέποντας ένα δυνητικά μεγαλύτερο «κόκκινο κύμα» από τους Ρεπουμπλικανούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου