Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Συγκλονιστικό! Μητέρα ακούει τη μεταμοσχευμένη καρδιά της νεκρής κόρης της

Τρίτη, 22/11/2022

ΣΙΚΑΓΟ. Μια γυναίκα από την Ιντιάνα άκουσε τους παλμούς της καρδιάς της νεκρής κόρης της μέσα από το στήθος ενός 68χρονου άνδρα από το Ιλινόις, ο οποίος την έλαβε με μεταμόσχευση.

Η Αμπερ Μόργκαν και ο Τομ Τζόνσον συναντήθηκαν για πρώτη φορά το Σάββατο, τέσσερα χρόνια μετά τη μεταμόσχευση καρδιάς από το σώμα της Αντρεόνα Γουίλιαμς, η οποία ήταν 20 ετών όταν πέθανε από επιπλοκές άσθματος.

Το Indiana Donor Network οργάνωσε τη σπάνια συνάντηση σε ένα ξενοδοχείο του Σικάγο, ανέφερε η εφημερίδα Chicago Tribune.

Η κ. Μόργκαν κατάφερε να ακούσει τους παλμούς της καρδιάς μέσα από ένα στηθοσκόπιο που ήταν τοποθετημένο στο στήθος του κ. Τζόνσον.

«Είναι σχεδόν σαν να αγκάλιασα ξανά την κόρη μου», είπε η γυναίκα από το Σάουθ Μπεντ της Ιντιάνα.

«Ως μητέρα, ακούς τους χτύπους της καρδιάς του παιδιού σου όταν το κουβαλάς μέσα σου, και δεν νομίζω ότι ζητάς ποτέ να τους ξανακούσεις», δήλωσε η Μόργκαν. «Είναι καταπληκτικό».

Ο Τζόνσον από το Κανκακί του Ιλινόις δήλωσε ότι έστειλε επιστολή στην Μόργκαν το 2019, ένα χρόνο μετά τη μεταμόσχευση στο Loyola University Medical Center σε προάστιο του Σικάγο. Ηθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για την απόφαση της οικογένειας να δωρίσει την καρδιά.

Εστειλε και δεύτερη επιστολή, αλλά δεν έλαβε απάντηση μέχρι πρόσφατα, όταν η Μόργκαν απάντησε ότι θα ήθελε να συναντηθεί μαζί του, ειδικά μετά τα δικά της καρδιακά προβλήματα.

Ο Τζόνσον αντιμετώπιζε καρδιακά προβλήματα από την παιδική του ηλικία. Οι γιατροί δοκίμασαν βηματοδότη και απινιδωτή προτού του πουν ότι η μεταμόσχευση ήταν η καλύτερη λύση.

Πηγή: «Associated Press», Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου