Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Σε Ελληνικό γλέντι εξελίχθηκε η Γιορτή των Ευχαριστιών στο Μαλιώτειο της Βοστώνης

 Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022

ΒΟΣΤΩΝΗ. Σε ελληνικό γλέντι εξελίχθηκε το Γεύμα της Ημέρας των Ευχαριστών που παρατέθηκε δωρεάν στους χώρους του Μαλιωτείου Πολιτιστικού Κέντρου. Μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και ευωχίας, δεκάδες φοιτητές και φοιτήτριες του Ελληνικού Κολλεγίου, της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού, αλλά και άλλων πανεπιστημίων της Βοστώνης, εόρτασαν μαζί την Ημέρα των Ευχαριστιών σε μία οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Ο φοιτητής της Θεολογικής Σχολής Χρήστος Κατερινάκης, ο οποίος έχασε πρόσφατα τους γονείς του, ευχαρίστησε τη διευθύντρια του Μαλιωτείου Κέντρου, Χρυσούλα Κουρκουντή, γιατί ενστερνίστηκε την ιδέα του για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και του ανέθεσε για δεύτερη χρονιά τον συντονισμό της.

Ευχαρίστησε επίσης το Φιλανθρωπικό Ιδρυμα της οικογένειας του Νίκου Μανώλη, «The Manolis Family Foundation», από το Ντράκετ της Μασαχουσέτης γιατί χάρη στη δωρεάν παροχή των γαλοπούλων, αλλά και όλων των συστατικών μαγειρικής προετοιμασίας κατέστη δυνατή η παράθεση του γεύματος.

Αναμνηστική φωτογραφία από το Γεύμα της Ημέρας των Ευχαριστών στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΛΙΩΤΕΙΟ ΚΈΝΤΡΟ

Η συναναστροφή των φοιτητών υπερέβη τον ορισθέντα για την εκδήλωση χρόνο, γεγονός που φανερώνει ότι όλοι τους απόλαυσαν την καλή παρέα, τη μουσική, το φαγητό και τη μεγάλη ποικιλία γλυκισμάτων. Για τις οικογένειες των φοιτητών που έχουν μικρά παιδιά το Μαλιώτειο Κέντρο φρόντισε να μοιραστούν εορταστικά δώρα. Κατά τη διάρκεια του Γεύματος τα παιδιά έπαιζαν και ζωγράφιζαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου