Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Κουράγιο συν-Έλληνες, οι ευχές μας είναι μαζί σας

 Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου, 2022

Κουράγιο Φίλοι, οι ευχές μας είναι μαζί σας

Δύο Έλληνες, από αυτούς που έχουν διαδραματίσει το δικό τους ρόλο στα Ομογενειακά, ο καθένας με το δικό του τρόπο, περνούν δύσκολες ώρες… και το παλεύουν.  Βλέπετε ότι η αρρώστια πρέπει να καταπολεμηθεί και παίρνει χρόνο και οι ευχές μας είναι μαζί τους και πρέπει να το παλέψουν.  Κουράγιο.

Γνωρίζουμε ότι διαβάζουν την ιστοσελίδα μας και θέλουμε να τους πούμε ότι τους εκτιμούμε για όσα έκαναν για τον Ελληνισμό της Νέας Αγγλίας.  Και γιατί όχι, μπορούν να κάνουν κι άλλα. 

Ο ένας επιχειρηματίας που πρόσφατα πούλησε την επιχείρησή του έτσι άξαφνα και κανείς πέρα από το οικογενειακό του περιβάλλον δεν γνώριζε τις λεπτομέρειες της υγείας του.  Ήταν όμως από τους πρώτους που το 2006 συμμετείχε στο Hellenic EXPO που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας. 

Ο άλλος ένας Εργάτης του Ελληνισμού που εργάστηκε για χρόνια στα Ομογενειακά, στην Ελληνική Κοινότητα, στο Σωματείο του, την Ομοσπονδία της Βοστώνης.  Ένας άνθρωπος που έδινε κέφι και είχει τη δική του “ταβέρνα” και χαρήκαμε όταν τον είδαμε σε γνωστή Ελληνική εκπομπή πριν χρόνια από αυτές που μένουν στην ιστορία του Ελληνισμού και της διασκέδασης.

Βέβαια, ο καθένας από εμάς έχει τους δικούς του φίλους και τις δικές του παρέες είτε λόγο περιοχής ή κύκλου.  Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους εκτιμούμε.  Τουναντίον σε όποιον έβαλε χρόνο και πλάτη για την Ελληνική Ομογένεια, αυτούς που ξόδεψαν χρήματα και χρόνο είναι στις καρδιές μας και τους ευχόμαστε κουράγιο και ΔΥΝΑΜΗ.

Paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου