Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

«Κιβωτός του Κόσμου»: Σε φιλικό σπίτι έχει βρει στέγη ο πάτερ Αντώνιος – «Φοβάται τα χειρότερα». Φύλλο και φτερό» τα οικονομικά της δομής

 Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου, 2022

Δεν γνωρίζουμε τον παπά-Αντώνη και δεν ξέρουμε την αλήθεια.  Πολύ θα θέλαμε να την μάθουμε και εάν είναι ένοχος να τιμωρηθεί.  Τον έχουν καταδικάσει ήδη τα ΜΜΕ.  Έτσι γίνετε συνήθως, όταν είναι να "κουκουλώσουν" κάτι βγάζουν κάτι άλλο για να στρέψουν την κοινή γνώμη κάπου αλλού!

Όμως, πως θα θέλαμε να δούμε να κάνουν φύλλο και φτερό τα οικονομικά των μεγα-πολιτικών και των συνεργατών των.  Ιδιαίτερα αυτά τα "αδήλωτα κεφάλαια".  Πόσα είναι, που πάνε και γιατί.  paneliakos.com

«Κιβωτός του Κόσμου»: Σε φιλικό σπίτι έχει βρει στέγη ο πάτερ Αντώνιος – «Φοβάται τα χειρότερα» | tovima.gr

«Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά», φέρεται να λέει ο επικεφαλής της ΜΚΟ.

Οι έρευνες για τις καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου» είναι σε εξέλιξη και μέχρι στιγμής ο πάτερ Αντώνιος είναι εξαφανισμένος, όμως ιερέας που φέρεται να είναι φίλος του, αναφέρει ότι βρίσκεται σε κάποιο φιλικό σπίτι.

Ο ιερέας που είναι και πνευματικός του πατέρα του επικεφαλής της ΜΚΟ, μίλησε στο ekklisiaonline.gr και είπε πως ο πατέρας Αντώνιος μένει σε φιλικό σπίτι και είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση τόσο αυτός όσο και η πρεσβυτέρα.

«Δεν ξέρω γιατί μου το κάνουν αυτό, δεν γνωρίζω τίποτα από όλα αυτά, δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Είναι μια στημένη ιστορία», φέρεται να είπε στο φιλικό του περιβάλλον, με τα άτομα που είναι κοντά του να φοβούνται για το χειρότερο.

Σημειώνεται, ότι μέχρι πρότινος ο πάτερ Αντώνιος έμενε σε μια δομή της ΜΚΟ και κανείς από τους εργαζομένους και τους εθελοντές δεν ξέρει αν, με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, θα έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στο συγκεκριμένο κτίριο και αν θα επιτρέπεται να βλέπει τα παιδιά.

«

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκονται οι καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών, αλλά και ο τρόπος λειτουργίας της δομής, την ώρα που ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα αγνοούνται και κανείς δεν ξέρει πού βρίσκονται. Μάλιστα, υπάλληλοι της δομής δηλώνουν άγνοια για το πού μπορεί να είναι.

Εν τω μεταξύ, ήδη έχει αρχίσει η έρευνα και για τα οικονομικά της οργάνωσης. Στο μικροσκόπιο της Οικονομικής Αστυνομίας αλλά και της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η «Κιβωτός», ο πρώην επικεφαλής της, πατέρας Αντώνιος αλλά και μεγαλοστελέχη της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, οι έρευνες θα επικεντρωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς του πατέρα Αντωνίου, της πρεσβυτέρας και στενών συνεργατών τους για τυχόν παράνομο πλουτισμό. Συγκρεκριμένα, ερευνώνται οι φορολογικές τους δηλώσεις, για κινητή και ακίνητη περιουσία, με πρώτο ερευνώμενο αδίκημα αυτό της υπεξαίρεσης από τα ταμεία της δομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου