Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

ΗΠΑ-Ρωσία: Υπό άκρα μυστικότητα η συνάντηση των επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών στην Άγκυρα

 Τρίτη, 15 Νοεμβρίου, 2022

Η συνάντηση των επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών των δύο χωρών επιβεβαιώθηκε από διαφορετικές πηγές σε Ουάσιγκτον και Μόσχα

Συνάντηση στην Άγκυρα είχαν σήμερα ο διευθυντής της CIA Ουίλιαμ Μπερνς και ο ρώσος ομόλογός του Σεργκέι Ναρίσκιν σχετικά με τις συνέπειες που θα είχε ενδεχόμενη χρήση πυρηνικών όπλων από τη Μόσχα και το ζήτημα των Αμερικανών που κρατούνται στη Ρωσία, όπως μετέδωσε το αμερικανικό δίκτυο CNN επικαλούμενο εκπρόσωπο του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ.

Ο Μπερνς «μεταφέρει ένα μήνυμα για τις συνέπειες που θα είχε η χρήση πυρηνικών όπλων από τη Ρωσία (…) και για τις υποθέσεις των αμερικανών πολιτών που κρατούνται άδικα», ανέφερε νωρίτερα ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΠΑ στο CNN.

Ο διευθυντής της CIA δεν επρόκειτο να υπεισέλθει σε «κανενός είδους διαπραγματεύσεις» με τον επικεφαλής της ρωσικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Εξωτερικού (SVR) ούτε να συζητήσει τη διευθέτηση της σύγκρουσης στην Ουκρανία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CNN. Ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΠΑ τόνισε πως για τη συνάντηση είχε ενημερωθεί εκ των προτέρων η ουκρανική κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας ότι η Ουάσινγκτον εμμένει στην αρχή «τίποτα για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία».

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ επιβεβαίωσε τη συνάντηση στην Άγκυρα, χωρίς να αναφερθεί στο περιεχόμενο των συνομιλιών. Υποστήριξε ότι η συνάντηση έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας της Ουάσινγκτον.

ΑΠΕ-ΜΠΕ- Με πληροφορίες από CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου