Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Γέλεν: Ο έλεγχος της Γερουσίας από τους Δημοκρατικούς διευκολύνει τους χειρισμούς για το χρέος

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου, 2022

Επιθυμούμε να δούμε την οροφή του χρέους να γίνεται. Αν αυτό συμβεί κατά την ειδική περίοδο συνεδρίας του Κογκρέσου, αυτό θα είναι θαυμάσιο, όσο με αφορά, δήλωσε η Τζάνετ Γέλεν

Η διατήρηση του ελέγχου της Γερουσίας από τους Δημοκρατικούς, κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για την κυβέρνηση Μπάιντεν, δήλωσε σήμερα η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζάνετ Γέλεν. Ωστόσο η ίδια θα ήθελε ακόμη να δει την έγκριση μιας αύξησης του επιπέδου οροφής του χρέους, πριν από το τέλος του χρόνου στην ειδική περίοδο συνεδρίας του Κογκρέσου (lame duck session), για την ολοκλήρωση του νομοθετικού έργου που έμεινε στάσιμο.

Η Γέλεν δήλωσε στους δημοσιογράφους στο περιθώριο των συναντήσεων της διάσκεψης των κρατών-μελών της ομάδας G20 στο Μπαλί, ότι ο έλεγχος της Γερουσίας από τους Δημοκρατικούς θα διευκολύνει τη διαδικασία για την επικύρωση διορισμών, αλλά και άλλων νομοθετικών ενεργειών.

“Επιθυμούμε να δούμε την οροφή του χρέους να γίνεται. Αν αυτό συμβεί κατά την ειδική περίοδο συνεδρίας του Κογκρέσου, αυτό θα είναι θαυμάσιο, όσο με αφορά”, είπε χαρακτηριστικά η Γέλεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου