Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Εκτός της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ο Κώστας Τζαβάρας

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022

Ο Κώστας Τζαβάρας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, εξέφρασε διαφορετικές θέσεις από την κυβερνητική γραμμή και ειδικά για το απόρρητο.

Ο Κώστας Τζαβάρας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, εξέφρασε διαφορετικές θέσεις από την κυβερνητική γραμμή και ειδικά για το απόρρητο, λέγοντας: «Δεν μπορεί να έχει σχέση με απόρρητα».

«Δεν μπορεί να τίθεται θέμα απορρήτου για μάρτυρες που καλούνται από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στο πλαίσιο της έρευνας ζητημάτων που αφορούν την διαφάνεια», τόνισε και πρόσθεσε: «από την στιγμή που δεν έρχεται στην συγκεκριμένη φάση κανένας υπουργός δεν τίθεται θέμα απορρήτου».  σκάνδαλο των υποκλοπών, χαρακτήρισε παράλειψη εκ μέρους της κυβέρνησης το γεγονός ότι δεν ρώτησε την ΑΔΑΕ για το νομοσχέδιο σχετικά με τις αλλαγές στην ΕΥΠ, εκφράζοντας εκ νέου τη διαφωνία του για την επίκληση του απορρήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου