Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Στην Καλιφόρνια ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Βοστώνης. Θα παραμείνει πρόεδρος;

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, 2022

Στη νότια Καλιφόρνια και συγκεκριμένα στο San DiegoLa Jolla και Los Angeles θα βρεθεί ο κ. Βασίλειος Καυκάς όπου θα περάσει τις επόμενες δέκα ημέρες με την οικογένειά του με δεδομένο την γιορτή των Ευχαριστιών (Thanksgiving).

Πρόεδρος της Ομοσπονδίας θα γυρίσει στις 29 Νοεμβρίου όπου προσκεκλημένος θα παρευρεθεί στην εκδήλωση της οργάνωσης ΠΑΙΔΕΙΑ στο πανεπιστήμιο του Connecticut όπου θα παρευρεθεί και η υπουργός πολιτισμού κ. Λίνα  Μενδώνη.

Χαρακτηριστικό είναι αυτό που είπε στο τέλος της συνεδριάσεως της Τετάρτης 16ης Νοεμβρίου όπου η Γενική Συνέλευση ψήφισε να επεκτείνει την θητεία του παρόντος Δ.Σ. μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023.

“Είναι τιμή που ολομέλεια αναγνώρισε το έργο και τους ευχαριστώ.  Όμως, αρκετά με τα άδεια βαγόνια.  Δεν έχουμε την ανάλογη υποστήριξη εντός και εκτός Ομοσπονδίας.  Έχουμε υπερβάλει εαυτούς και η ανταπόκριση είναι μικρή έως καθόλου.  Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί”. 

Αναμένεται ότι με την επιστροφή του στη Βοστώνη θα γίνουν αρκετές συναντήσεις με αξιωματούχους της οργάνωσης, σωματεία και φορείς.  

Πάντως, οριακή θα είναι η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας της 8ης Δεκεμβρίου όπου θα τεθούν αρκετά πράγματα στο τραπέζι αφού ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας δεν είναι ευχαριστημένος από την προσφορά μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αλλά και φορέων και εάν δεν αλλάξει η κατάσταση υπάρχει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την προεδρεία της οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου